Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balantele vor trai mai intens, in urmatoarea saptamana, in registrul personal. Pe 2 mai, de exemplu, sunt inclinati sa se linisteasca, sa se calmeze, sa se extraga din tot felul de conflicte sau situatii solicitante. Vor sa se odihneasca sau sa se distanteze de aceste provocari pentru a se echilibra.

Apoi, pe 3, 4 si 5 mai dimineata vor fi obligati sa se ocupe de bani. Mai mult decat gesturile concrete – cheltuieli, plati, etc. – sunt gandurile si planurile pe care si le-au facut si pe care nu doresc sa le abandoneze. De aceea, orice dezechilibru financiar este de natura sa-i mobilizeze nu in schimbarea sau adaptarea planului in functie de situatia financiara reala a momentului, cat mai ales in rezolvarea acestui aspect financiar; de aici si o serie de sacrificii sau restrictii la care se pot supunepentru a putea pastra nemodificat proiectul sau dorinta care ii anima.

Din dupa-amiaza zilei de 5 mai pana pe 7 mai, pot fi tentati de perspectiva de a faca o calatorie, o scurta iesire din oras sau din tara, sau o excursie care se anunta vesela, aducatoare de distractie si satisfactii culinare sau bahice, adica…un chef. Comunicarea cu cei din strainatate este marcata de simpatie, dor, dragoste sau prietenie.

Pe 8 si 9 mai revin la matca sigura a familiei dar, totodata, si la treburile plicticoase sau la stresul unor relatii incordate cu unele rude (mai ales cu parintii sau cei in varsta) care exercita o reala autoritate morala vrand sa-si impuna punctul de vedere cu orice pret.

Din 8 mai vor avea planeta aducatoare de mici oportunitati si noroc, Venus, in casa a X-a, dar va fi vorba de un succes discret sau de ipostaze favorabile pe termen scurt si limitate ca forta de impact asupra carierei lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...