Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 si 3 ianuarie tendinta generala – ar nu obligatorie, este ca Balantele sa-si schimbe starea de spirit de la o clipa la alta, pentru ca tranzitul care o sustine este unul “usor”, aerian. Cand se intristeaza, cand se inveselesc, cand ii irita ceva, cand se destind si surad, si tot asa. Motivele sunt multe, marunte, cele obisnuite, doar ei sunt mai sensibili.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in Varsator, combinatie planeta-zodie care, pentru Balante, functioneaza armonic, fiind vorba de doua semne de Aer care intra in rezonanta. Urmeaza sase zile in care ei pot da dovada de ingeniozitate, cand pot gasi solutii inspirate, cand pot fi creativi. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa banilor de unde, pana pe 5 martie, va alimenta o pozitie subreda, care le va pune in pericol banii, inlesnind posibilitatea de a fi pacaliti sau ca ei insisi sa se insele atunci cand vor face o plata, o tranzactie, o cumparatura.

Perioada 4 – 6 ianuarie este, la randul ei, una vulnerabila, tot pe ideea unor posibile pagube materiale. Intre 6 ianuarie (dupa ora 9) si 8 ianuarie dupa-amiaza, unii vor fi tentati sa faca scurte deplasari, sa plece in excursii de cateva zile in strainatate sau, tot pe relatia cu strainatatea, sa mentina o legatura constanta – prin mijloacele moderne de comunicare cu rudele de departe.

In jur de 7 ianuarie, unele persoane nascute in aceasta zodie pot sustine un examen, pot participa la o activitate cu caracter oficial ori pot initia un demers menit sa puna ordine intr-o neintelegere nascuta intre rude, vecini, cunoscuti.

Din 8 ianuarie dupa-amiaza, se acumuleaza o serie de ipostaze care ii obosesc si ii plictisesc pe nativi. Ei ar putea sa participe la intalniri si vizite, impotriva vointei sau chefului lor de moment, ori care se desfasoara pe fondul unor relatii de familie incordate, unde conflictul sta sa izbucneasca dintr-o clipa in alta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...