Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, incurcaturi materiale sau consecinte enervante ale unor disfunctii legate de regimul banilor. Mecanism vulnerabil care nu trebuie activat provocat de neputinta de a rezolva pe cai normale si legale a unor interese materiale.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21’, si 4 decembrie seara, numeroase contacte cu cei aflati dincolo de granitele tarii care le trimit nativ lor vesti, oferte, solutii sau invitatii ce pot fi onorate imediat sau mai tarziu. Unele persoane pot fi suprasolicitate in legatura cu rezolvarea unor documente oficiale (aprobari, eliberari de acte, autentificari de inscrisuri) de care vor avea nevoie in deplasarile pe care le vor face in scurt timp sau de care depind alte demersuri pe relatia cu institutiile statului.

Din 4 decembrie se impune o verificare atenta a tuturor documentelor, chiar si banalelor chitante, pentru a se elimina si corecta, in timp util, erorile de forma sau continut. Unele persoane se pot prezenta la audieri, consultari, interviuri, verificare a dosarelor de activitate in vederea plecarii din tara, a efectuarii unei deplasari in interes de serviciu, a desemnarii intro postura publica, a integrarii intr- un colectiv reprezentativ de munca si cooperare cu parteneri straini etc. Aceste ipostaze pot capata aspectul unor urgente, in preajma zilei de 3 decembrie, cand se va produce faza de Luna Plina in Gemeni.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37’, si 6 decembrie seara, provocari profesionale, nevoia de a fi rezervati in fata unor provocari publice sau a unor constrangeri.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38’, si 8 decembrie, Balantele vor simti nevoia sa se impuna in fata unor prieteni care nu-i cunosc indeajuns sau care ii marginalizeaza. Marte va continua sa exercite presiuni asupra nativilor, mai ales pe directia relatiilor parteneriale, carora le vor imprima o nuanta conflictuala, contradictorie sau chiar ostila.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...