Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, Balantele vor manifesta tendinta de a neglija preocuparile zilnice plictisitoare si sa caute refugiul in divertisment si aventuri. Vor dori sa traiasca intens, sa se lase dusi de provocari iar daca acestea nu vor aparea “de la sine”, vor inventa ceva pentru a-si condimenta existenta.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), solicitate vor fi cele doua case ale sanatatii, pe doua directii: prima, legata de fiziologia aparatului digestiv si a functiilor ficatului; a doua, legata de latura psihica, a proceselor mentale, a interioritatii. Impreuna, ele le vor modifica comportamentul fata de medicamente, un regim alimentar, o terapie sau o conduita de viata restrictiva menite sa le permita vindecarea.

Marea lor placere va fi sa incalce aceste tratamente, dedandu-se unor excese de viata sau unor indrazneli culinare care sa le dea iluzia sanatatii. Pentru alte persoane care apartin acestei zodii, situatia la locul de munca poate fi confuz.

Dezamagiri, amanari sau decizii contradictorii le pot pune rabdarea la incercare. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), e vremea vigilentei. Poate fi vorba de modificarea unui contract, de incetarea tratativelor pe fondul unor evenimente exterioare.

Acelasi tranzit poate impinge unele conflicte spre proces alteori, daca un proces e deja pe rol, el poate inlesni rasturnarea evolutiei procesuale firesti prin retragerea actiunii uneia dintre parti, disparitia sau aparitia unui martor, aparitia unor probe noi, prin accidente sau imbolnaviri ale celor implicati direct (parti, experti, avocati), care vor impune regandirea strategiei de aparare sau de atac.

Efectele fazei de Luna Noua vor dura pana in septembrie 2016. Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, ganduri in vederea unei intelegeri cu privire la conservarea unui bun sau obtinerea unui avantaj material (nu banesc).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...