Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, se poate vorbi de o adevarata perioada de gratie pentru acesti nativi care vor trai un moment placut si aducator de noutati, deschizator de drumuri, innoitor spiritual, personal sau social.

Este vorba de impactul pe care il va avea faza de Luna Noua in Balanta, care se va produce la inceputul zilei de 1 octombrie si care-si va pune amprenta astrala asupra evolutiei nativilor in perioada urmatoare, prin impulsul pe care li-l va da cu privire la abordarea unor noi atitudini, noi idealuri si materializarea unor intentii de schimbare personala in directia pe care nativul o va simti necesara, in functie de varsta, profesie si loc sau rol in societate, in acest moment.

Mai mult, acest eveniment astronomic cu impact astrologic se va intari prin influxurile conjugate cu ale planetei Jupiter, de curand intrata in semnul lor natal, ceea ce le va da un plus de vigoare, de temeinicie, de seriozitate, de legitimitate in tot ceea ce vor decide sau vor initia.

In acest sector, in ziua de 7 octombrie, va intra si planeta Mercur, care va spori semnificatia acestui inceput si care va da o noua dimensiune gandurilor si exprimarii intentiilor de catre Balante, chiar si a celor care s-au dovedit, in ultimul timp, intimidate sau sufocate de evenimente si care isi vor gasi puterea de a reveni in forta, la o viata activa si eficienta.

Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, se mentine riscul ca unii nativi sa fie furati, pacaliti intr-o chestiune baneasca, dar de mica valoare. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, se va pune problema, efectuarii unor schimburi de informatii, al unei comunicari, al unui transfer al marfurilor dincolo de granitele tarii sau al unor demersuri privitoare la legalizarea actelor, la refacerea unor trasee birocratice, cu dificultati, intarzieri si explicatii zgomotoase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...