Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, tresariri interioare care se pot transforma in solutii profitabile ce ar putea fi puse in aplicare, ulterior. Concluzii surprinzatoare in urma unor intuitii sau presimtiri.

Pe 26 februarie va avea loc faza de Luna Noua in Pesti care, pentru nativi va reprezenta un inceput in plan personal. In acelasi moment cu producerea acestei faze lunare se va consuma si o eclipsa de Soare, care evident!, petrecandu-se tot pe semnul lor zodiacal, nu va aduce doar premize astrale favorabile. Partea buna in acest context este ca, umbrind o latura a existentei lor, eclipsa va dezvalui o alta latura existentiala esentiala pe care, altfel, nu o puteau percepe. In urma acestui joc subtil, Pestii vor fi intr-un avantaj de cunoastere si intr-un dezavantaj energetic, eclipsa “golindu-i” de energie, punandu-le organismul la incercare si solicitandu-le intreaga fiinta, atat trupeste cat si sufleteste. De aceea, unii se vor simti ravasiti cu o zi inainte si dupa acest moment.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, Luna se va afla si ea, in Pesti, si va contribui la aprofundarea tuturor senzatiilor, semnalelor si impulsurilor provocate de etapele astrale ale ultimelor zile, ridicand psihismul Pestilor la cote ametitoare de sensibilitate si emotivitate. Avantajati vor fi cei cu capacitati extrasenzoriale educate; restul vor trai cu senzatia de confuzie, de “minte in ceata” si vor incerca sa se “limpezeasca” apeland la ceai sau la cafea, ceea ce nu va fi o rezolvare.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, posibile surprize legate de regimul banilor, plati, contracte, relatii cu institutiile, care-i vor pune de jar.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, capacitate de a comunica cu mai multa stabilitate psiho-emotionala sau de a interveni in chip util in conversatii, dialoguri, posturi publice sau oficiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...