Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 ianuarie Varsatorii traiesc intr-un univers interior ca pe un santier. In mintea lor, totul este masurat, analizat, cantarit, pus la locul lui sau aruncat, daca nu merita atentie. Este perioada unei auto-analize lucide.

Poate ca ea nu o sa-i poarte pe culmile multumirii de sine dar, cu siguranta, nu le va permite sa evolueze haotic. Darul major al acestui moment astral, marcat de faza Lunii Noi in Capricorn, este de a gasi resursele interioare necesare pentru a se “privi” obiectiv, corect, fara spaime sau entuziasme nejustificate.

Si, daca li se pare ca impulsul este prea slab, ca nu-l simt “viu” in sufletul lor, atunci este bine sa faca liniste in jurul lor, sa se izoleze, un timp, de forfota vietii cotidiene si, asezati confortabil intr-un fotoliu, sa faca o revizie a existentei lor din ultima perioada, acordand o atentie egala atat celor bune cat si celor rele. In felul acesta, vor intra in armonie cu semnificatia astrala a acestei perioade. Concluziile vor veni de la sine.

Intre 11 si 12, in mod normal, Varsatorii ar trebui sa fie in forma maxima: veseli, optimisti, indrazneti, inventivi, interesanti, simpatici, progresisti ca mentalitate. Intre 13 si 14 ianuarie, unele persoane nascute in aceasta zodie se pot confrunta cu mici neplaceri, incurcaturi sau situatii ce ii obliga sa actioneze urgent: plata unor taxe, restante, onorarea unor datorii, etc.

Pe 15 ianuarie, desi dinamismul este una dintre trasaturile acestei perioade, este bine ca ei sa ramana in espectativa in fata unei provocari, stiri sau oferte, mai ales daca acestea vin din partea prietenilor si cunoscutilor ocazionali.

Pe de alta parte, nativii trebuie sa tina cont de prezenta periculoasa, din toate punctele de vedere, a planetei Marte, in casa lor a X-a, tranzit capricios si versatil care se va epuiza la 2 august 2016

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...