Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Inca sub influenta recentei faze de Luna Plina, Berbecii vor resimti greutatea acestui tranzit si pe 26 si 27 decembrie (pana la ora 13), avand unul sau mai multe motive de apasare sufleteasca. Poate ca nu va fi vorba decat de contradictii exterioare, de mici nepotriviri de intentie sau de stare de spirit.

Alteori, se pot accentua o serie de discrepante ce opereaza pe sectorul rude, casatorie, societate, vizandu-l pe nativ direct si angajandu-l intr-o serie de preocupari cu atat mai enervante cu cat ele se desfasoara pe fondul unor zile de sarbatoare care presupun relaxare.

Dupa-amiaza zilei de 27 decembrie se schimba si ea va continua pe directia modificarii dispozitiei interioare pe 28 si 29 decembrie. Uneori, Berbecii vor face efortul de a se detasa de problemele curente pentru a se dedica distractiei. Pe 30 si 31 decembrie noianul de sarcini de serviciu, de probleme care trebuie rezolvate imediat alcatuiesc un mod de viata obositor, in care nativul este suprasolicitat, hartuit, agitat dar resemnat.

Nativii isi dau seama ca nu au incotro si, dand vina pe sfarsitul anului care precipita evenimentele, vor face un efort de vointa pentru a-si mobiliza toate resursele de energie si harnicie. Venus va intra pe 30 decembrie in casa a IX-a si ea le poate aduce altora bucuria unei excursii in strainatate, jubilatie interioara si satisfactii multiple (vad peisaje frumoase, desfasoara activitati agreabile, mananca bine, se dedau jocurilor cu componenta sportiva).

Ziua de 1 ianuarie 2016 (mai ales dupa ora 9 dimineata) impulsul de a judeca a evenimente recente din perspectiva relatiei sale cu partenerul de viata.

Unii nu s-au simtit in largul lor in contextul evenimentele exterioare lor sau al vestilor care i-au pus pe ganduri. In ciuda zilelor de vacanta mintea lor se va intoarce deseori la probleme importante legate de cariera, meserie, preocupare, functie, relatii sociale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...