Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

hHoroscop Urania Berbec 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii acestui semn de Foc se simt motivati dar si provocati de cei doi Benefici care strabat Leul si care le dau avant, chef de viata, implicare in tot ceea ce se intampla in jurul lor.

Uneori, nu chiar totul ii priveste direct dar ei intervin dintr-o atitudine participativa. Intreaga saptamana viitoare, Uranus face un trigon la grad perfect cu Jupiter pe directia caselor I/V, respectiv de la semnul lor zodiacal natal, Berbecul, la Leu care priveste sentimentele si emotiile controlate de aceste planete intr-un fel tumultuos.

In a doua parte a zilei de 19 iunie si, ulterior, pe 20 si 21 iunie, acestor impulsuri astrale li se adauga si cele provenind de la tranzitul Lunii prin Leu, ceea ii poate transforma pe multi, tineri sau “inca” tineri, in niste aventurieri, in niste cuceritori.

Ca tendinta generala ei nu accepta oprelisti, bariere, interdictii, usi inchise si refuzuri. Luna le trage atentia asupra unor chestiuni banesti pe 13 si 14 iunie apoi, pe 15 si 16 iunie, ii capaciteaza spre dialog, comunicare activa, intens traita dar nu intotdeauna profitabila. Se vor simti mereu provocati sa vorbeasca, sa discute, sa se exprime dar nu intotdeauna acest tip de pozitionare verbala ii avantajeaza.

Fie nu toata lumea va avea chef sa-i asculte fie, prin insistenta cu care acapareaza o discutie, ii obosesc si-i deranjeaza pe unii. Atenti mereu sa-si spuna parerea, sa comenteze, ei nu mai sunt atenti la nuantele care apar intr-un dialog si care, la un moment dat, le-ar fi lor utile. Risc de tratare superficiala a unor subiecte la un examen. Spontaneitatea este la cote maxime dar in detrimentul rigorii si exactitatii. Intre 17 si 18 iunie se pot dedica preocuparilor casnice si domestice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...