Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop 2014 – Anul Calului de Lemn


Horoscop 2014 – Anul Calului de Lemn

Conform calendarului chinezesc antic, Anul Calului va incepe pe 31 ianuarie 2014 si se va incheia pe 18 februarie 2015. De data aceasta, intram in anul Calului albastru sau verde de Lemn, prin urmare vom avea ca talisman una dintre cele mai iubite jucarii din copilarie – un calut de lemn. Ce ne asteapta in acest an?

Horoscop 2014: Cum va fi anul Calului?

Calutii de lemn sunt un simbol al copilariei, al bucuriei, al bunatatii si deschiderii fata de lume. Contribuie semnificativ la dezvoltarea imaginatiei. In anul 2014 al Calului de Lemn, oamenii pot descoperi ca au abilitati extraordinare, o viziune aparte asupra lucrurilor, care ii va ajuta sa ia decizii neobisnuite, dar eficiente.

In plus, culoarea albastra simbolizeaza urmarirea obiectivelor inalte, iar elementul Lemn este asociat cu fortele naturale, care pot depasi orice obstacol aparut in calea lor. Prin urmare, anul Calului de Lemn ii va ajuta pe cei pierduti in vartejul vietii sa-si gaseasca obiective noi, si le va da totodata putere pentru realizarea lor. Probabil nu va fi un drum usor de parcurs, dar succesul de care se vor bucura la sfarsit merita infruntarea oricarei dificultati.

De un noroc incredibil vor avea parte persoanele creative, care vor gasi solutii cu totul neasteptate pentru rezolvarea celor mai dificile situatii.

Horoscop 2014: Dragoste si familie

In anul Calului, este indicat ca toate zodiile sa acorde atentie vietii familiale si sentimentale. Emotivitatea si aventurismul sunt doua trasaturi caracteristice anului 2014. Daca nu veti rata momentul, va veti bucura de succes pe plan sentimental. Un flirt neinsemnat poate sa se transforme intr-o relatie de dragoste armonioasa si trainica.

Anul 2014 va aduce o multime de cadouri neasteptate celor nascuti in anul Calului. Nimeni nu va ramane fara surpriza! Va asteapta intalniri noi, care pot marca inceputul unei relatii de dragoste adevarata.

Maimutele, Mistretii si Dragonii vor avea parte de trairi intense pe plan sentimental. Anul 2014 le va aduce multe experiente emotionante, zile fericite si nopti pasionale. Dar cel mai important lucru este comunicarea, plina de dragoste si afectiune reciproca.

Caprele si Cocosii, in schimb, s-ar putea sa sufere de lipsa de intelegere si tot in zadar sa incerce sa-si gaseasca jumatatea. Iepurii, Bivolii si Cainii vor simti nevoia de o relatie stabila si pasnica. Serpii, Sobolanii si Tigrii vor reusi sa mentina relatia inceputa si, in general, vor avea parte de un an linistit in aceasta privinta.

Horoscop 2014: Afaceri si finante

Caii vor avea noroc nu doar in dragoste, dar si in afaceri. La urma urmei, este anul lor! Serpii de asemenea se vor bucura de reusite pe plan profesional, datorita capacitatii lor de a negocia si stabili contacte utile. Mistretii se vor bucura in sfarsit de recunoastere. Abordarea creativa a problemelor va fi apreciata pe deplin, fapt ce se va repercuta in mod pozitiv asupra situatiei lor financiare. Datorita istetimii innascute, Sobolanii vor reusi sa-si invinga concurenta si sa ocupe pozitia de lider in domeniul lor de activitate.

Iepurii pot fi sfatuiti sa desfasoare o activitate individuala. Cainii si Bivolii isi pot da demisia, pentru a-si gasi ocupatii mai profitabile.

Tigrii si Cocosii in schimb trebuie sa fie prudenti. 2014 va fi un an foarte dinamic si reprezentantii acestor zodii s-ar putea sa nu reuseasca sa faca fata schimbarilor rapide. Pentru a evita problemele, acesti nativi trebuie sa-si stabileasca obiective realiste si sa avanseze treptat, fara incercari de a realiza imposibilul.

Dragonii vor esua, daca vor actiona prea direct. Acelasi lucru este valabil si pentru Maimute. Iar Caprele vor avea nevoie de mai multa determinare pentru a nu ceda in fata dificultatilor si pentru a nu rata o oferta buna.

Horoscop 2014: Sanatate

Prudenta va fi necesara Dragonilor, Mistretilor si Cocosilor. Anume aceste zodii sunt expuse la riscul de a suferi traume la inceputul anului 2014. Iepurii, Tigrii, Bivolii si Caii vor face o alegere corecta daca vor trece la un regim alimentar sanatos si vor incepe sa aiba grija de propria persoana. Serpii, Maimutele si Sobolanii se vor mentine intr-o forma fizica buna pe parcursul intregului an, dar n-ar strica sa faca niste analize de rutina in a doua jumatate a anului 2014. Caprele se vor putea lauda cu o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate, iar Cainii trebuie sa evite suprasolicitarea.

In general, anul 2014 va schimba distributia puterilor in Zodiacul chinezesc. Pe primul loc vor veni calitati precum capacitatea de a lua decizii neobisnuite, de a gasi o cale de iesire din situatii extraordinare, ingeniozitatea si istetimea. Directitatea si puterea vor intra temporar in umbra. Iar acest lucru inseamna ca in anul 2014 al Calului de Lemn de succes se vor bucura cei care vor reusi sa-si schimbe comportamentul si vor fi pregatiti pentru orice eveniment neasteptat.Previziuni pentru fiecare zodie:


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: