Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscopul Afacerilor


Afacerea potrivita pentru fiecare zodie

Horoscopul Afacerilor

Cunoscand legile magiei vechi, poti intemeia o afacere de success. Timp de secole, legatura dintre magie si afaceri s-a tinut in secret. Dar acest lucru nu inseamna ca aceasta nici nu a existat. O magie speciala, folosita pentru a sprijini oamenii de afaceri si initializarea afacerilor. Este sfera cea mai dezvoltata a magiei dupa cea de dragoste si familie.

Dintr-o 100 de cazuri, in 99 trebuie sa cauti raspunsuri cu ajutorul magiei la intrebarile de genul: de ce in conditii absolut identice un om de afaceri se bucura de success, iar altul pierde si ce a avut? De ce in situatii extreme rezista deseori cel care parea mai slab decat altii? De ce unul castiga chiar si in situatii de pierdere, iar altul esueaza chiar in cele de castig? Si asa mai departe…

Exista dependenta intre semnul nostru zodiacal si activitatea pe care o alegem, domeniul in care dorim sa intemeiem o afacere. Respectarea acestei dependente, adica alegerea corecta, determina, conform parapsihologilor, 50% din succes.Horoscopul Afacerilor pentru:

Recomanda si prietenilor