Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Varsator


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator Februarie 2014

In data de 1 februarie, toate cumparaturile Varsatorilor vor fi inutile, iar cheltuielile vor fi prea mari. Aveti rabdare. Din dimineata zilei urmatoare, 2 februarie, este posibil sa primiti bani din cele mai neasteptate surse. Ziua de 3 februarie poate sa inceapa cu o veste neplacuta, este posibil sa comiteti greseli, sa aveti parte de dezamagiri. Incercati sa aveti grija de voi, amanati calatoriile, vorbiti mai putin la telefon.

In data de 4 februarie, va veti recapata energia si optimismul, veti avea ocazia sa va exprimati, sa produceti o impresie buna. In data de 6 februarie, ar fi bine sa va schimbati tactica. In aceasta zi, cel mai bine ar fi sa ramaneti in umbra. Daca va trebui sa stati de vorba cu superiorii, incercati sa fiti amabili si sa nu generati conflicte. In urmatoarea zi, va trebui sa infruntati consecintele unei certuri sub forma de avertisment sau concediere. Daca neplacerile v-au ocolit, intalniti-va cu prietenii, comunicati cu copiii. In data de 10 februarie, veti lucra cu entuziasm si va veti bucura de succes. Daca sanatatea va va pune probleme, 10 februarie este o zi favorabila pentru tratament. In data de 11 februarie, este posibil sa treceti prin momente de stres, pot aparea situatii periculoase, incercati sa le priviti ca pe o experienta de viata utila.

In zilele de 13 si 14 februarie, nativii din zodia Varsator, vor avea noroc in incheierea intelegerilor, rezolvarea problemelor in instanta, relatii de parteneriat, extinderea afacerii. Este o zi favorabila pentru deplasari in interes de serviciu.

In data de 16 februarie, activitatea voastra in plan profesional va poate aduce castiguri solide, iar in data de 17 februarie, veti beneficia de aprecierea si sustinerea superiorilor. Este posibil sa avansati pe plan profesional. In zilele de 18 si 19 februarie, incercati sa nu va distantati de cei apropiati. Pot avea loc evenimente dramatice si ar fi bine sa aveti pe cineva apropiat alaturi. In data de 19 februarie, singuratatea va fi ceva dureros: tristetea si depresia nu va vor da pace. Daca problemele financiare sunt cauza acestei stari, in data de 20 februarie, le puteti rezolva. Iar in data de 21 februarie, fiind foarte energici si entuziasti, veti reusi sa lucrati productiv si sa va descurcati cu un mare volum de munca.

Evitati colectivele mari in data de 22 februarie. Incercati sa nu participati in clarificarea relatiilor, veti dispune de argumente solide abia in ziua urmatoare, 23 februarie. In data de 24 februarie, va trebui probabil sa va testati talentul de argumentare pe partenerii din strainatate. Este o zi favorabila pentru calatorii lungi, extinderea domeniului de activitate.

Nu va suprasolicitati, pentru ca in data de 25 februarie s-ar putea sa aveti impresia ca trageti la deal un car foarte greu si problemele nu au sfarsit. In data de 26 februarie, ar fi mai bine sa ramaneti acasa. Ascultati muzica preferata, cititi. In aceasta zi, veti fi irascibili si nu veti reusi sa evaluati corect situatia. Ziua de 27 februarie va reda Varsatorilor energia si dorinta de actiune. Fiti prudenti cu autoexprimarea. In ultima zi din iarna, reactia superiorilor fata de realizarile voastre poate fi opusa celei la care v-ati asteptat.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Varsator Februarie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Varsator Februarie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Varsator Februarie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Varsator Februarie 26 27 28

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...