Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Varsator


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 2014

In prima saptamana a lunii decembrie nativii din zodia Varsator vor simti pe propria piele cat de schimbatoare este viata. In data de 1 decembrie s-ar putea sa va bucurati de un mare succes pe plan profesional, de aprecierea si respectul superiorilor. Iar vineri deasupra voastra se vor aduna norii, complicandu-va viata pentru mult timp. In general, ar fi bine sa nu le puneti pe toate intr-o oala si sa trimiteti cv-uri multor altor angajatori in timp ce va ocupati de rezolvarea unor situatii conflictuale. Intr-o situatie dificila va va ajuta sustinerea prietenilor si rudelor. Acestia va vor fi alaturi si in ziua succesului, si-n perioada grea de esecuri. In zilele de 2 si 4 decembrie proiectele colective vor aduce Varsatorilor succes in comert, venituri financiare si stabilitate in fata circumstantelor schimbatoare.

In data de 6 decembrie va veti remarca printr-o fapta interesanta, nu va veti pierde intr-o situatie riscanta. Acest lucru s-ar putea sa va duca in data de 8 decembrie la un soc nervos, o stare prelungita de depresie sau boala. In data de 10 decembrie incercati sa petreceti ceva timp in singuratate, sa va puneti in ordine gandurile si sentimentele. In data de 11 decembrie veti fi iarasi activi, veti reusi sa adunati oamenii in jurul vostru, sa organizati un eveniment interesant sau sa infiintati o firma noua. Acest lucru poate fi una dintre cauzele neplacerilor, care vor aparea in data de 12 decembrie.

Fiti prudenti in data de 14 decembrie. Sa nu aveti incredere in persoane necunoscute, s-ar putea sa dati de escroci. Puteti deveni victima unui furt. In data de 15 decembrie grijile vor disparea, vor aparea venituri noi, situatia financiara se va imbunatati. In data de 16 decembrie incercati sa folositi cat mai putin transportul, respectati cu strictete toate regulile de circulatie rutiera. Amanati deplasarea planificata pentru data de 17 decembrie. Aceasta zi este favorabila pentru calatorii, veti realiza toate planurile, veti reusi sa va petreceti timpul intr-un mod placut si sa va odihniti.

In data de 18 decembrie s-ar putea sa nimeriti, din pacate, in locul nepotrivit la momentul nepotrivit si sa deveniti victime ale unor intrigi bine tesute. In data de 19 decembrie nervii superiorilor se vor revarsa asupra voastra. In zilele de 20 si 21 decembrie sustinerea prietenilor va va ajuta sa rezolvati o situatie dificila si sa alegeti un mod corect de a va comporta. In data de 22 decembrie faceti tot posibilulul pentru a nu va imbolnavi, in aceasta zi organismul este extrem de vulnerabil. Aveti mare nevoie de sustinerea celor apropiati.

In data de 25 decembrie cantariti cu atentie fiecare cuvant, in discutii profesionale si private. Sunteti intr-o oarecare masura luati in vizor si de prudenta voastra depind foarte multe. In data de 26 decembrie va aparea posibilitatea placuta de a va relaxa, puteti dedica aceasta zi pregatirilor pentru sarbatori, cumpararii cadourilor. In data de 27 decembrie se va intampla o minune, problemele voastre vor disparea, datorita sustinerii neasteptate ale unor cunostinte influente. Ultimele urme ale agitatiei rautacioase ii pot obosi pe reprezentantii zodiei Varsator in data de 29 decembrie, dar nu mai conteaza: din punct de vedere strategic, ati castigat. In data de 31 decembrie veti simti ca viata este foarte frumoasa, ciocnind pahare cu familia fericita la masa de Revelion.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 2Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 3 4 5 6Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 7
8 9 10 11 12Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 13 14
15 16 17 18 19 20 21Horoscop Zilnic Varsator Decembrie
22 23 24 25 26 27 28
29Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 30 31Horoscop Zilnic Varsator Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...