Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Varsator


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator Aprilie 2014

In primele zile ale lunii aprilie, nativii din zodia Varsator nu vor fi in cea mai buna forma fizica. Tonusul vital s-ar putea sa scada, afectiunile cronice se pot agrava. In data de 3 aprilie, va trebui sa luptati cu o inrautatire a starii de sanatate si cu o stare depresiva generala. Nu va inchideti in sine, sustinerea persoanelor apropiate va fi leacul cel mai eficient. Seara zilei precedente este favorabila pentru o petrecere in familie, un picnic la iarba verde. Nu evitati posibilitatea unui usor flirt in data de 4 aprilie: este cel mai bun remediu impotriva depresiei.

In zilele de 5 si 6 aprilie, va veti petrece timpul intr-un mod productiv, veti reusi sa faceti o multime de treburi, ii veti uimi pe toti cu talentele si farmecul vostru. In data de 7 aprilie, ar trebui sa va ganditi bine la orice achizitie posibila si sa va evaluati corect sansele de reusita. Strategia voastra trebuie sa se bazeze pe ajutor reciproc si colaborare. Daca sunteti singuri, tineti minte ca in zilele de 8 si 9 aprilie veti avea sansa sa va intalniti jumatatea. Nativii familisti vor deveni mai avectuosi si mai tandri in aceasta zi.

Sustinerea persoanelor apropiate va va fi de mare ajutor in zilele de 10 si 11 aprilie. In aceasta perioada, pot aparea neplaceri la serviciu, puteti suferi pierderi financiare. In general, fortuna de aprilie se da cu voi in acelasi leagan. Ziua de 12 aprilie va va bucura cu succes. Veti avea parte de oportunitati excelente pe plan financiar, veti incepe sa va consolidati pozitiile. Iar in cateva zile, in data de 14 aprilie, veti nimeri in epicentrul unor neplaceri serioase. In data de 15 aprilie, veti fi slabiti si lipsiti de initiativa. Nici sa nu incercati sa actionati. Faceti-va ordine in lucruri si ganduri, calmati-va nervii si apucati-va de lucru din data de 16 aprilie. Superiorii va vor sustine ideile, s-ar putea sa avansati in cariera, salariul vi se poate majora.

Oricat de mare ar fi volumul de munca, gasiti timp sa acordati atentie sanatatii. Trebuie sa fiti in forma in perioada cuprinsa intre 20 si 23 aprilie. Daca veti fi tristi si nemultumiti de propria persoana, nu veti reusi sa treceti de incercarile, la care va va supune ziua de 21 aprilie. Veti avea impresia ca sunteti epuizati de mult si o perioada buna nu va veni niciodata. Cele mai neinsemnate observatii din partea sefilor si intrigile colegilor vi se vor parea a fi necazuri serioase. Nu va intristati, in data de 24 aprilie, situatia se va imbunatati. Ii puteti bucura pe membrii familiei cu cadouri, este o perioada buna pentru reparatii sau achizitionarea unui imobil. Va veti bucura de o crestere financiara constanta, relatiile cu oamenii vor deveni mai armonioase. Continuati sa va tineti sub control starea fizica. In data de 27 aprilie, desi va fi o zi de odihna, va veti simti obositi si epuizati, luptand cu raceli, intoxicatii sau chiar traume. In data de 29 aprilie, s-ar putea sa va dati seama care sunt motivele supararii voastre si sa elaborati o strategie de eliminare a acestora. In data de 30 aprilie, va puteti astepta la un nou val de energie si venituri financiare. Bucurati-i pe cei dragi cu cadouri de primavara, satisfaceti-va micile placeri.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Varsator Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Varsator Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Varsator Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Varsator Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...