Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur Martie 2014

1 martie este ziua comunicarii active. Poate fi vorba de negocieri pe plan profesional sau discutii cu prietenii. 2 martie este o zi favorabila pentru parteneriat. Iar in zilele de 3 si 4 martie, va trebui sa acordati atentie sanatatii. Starea vi se poate inrautati, este posibil sa fiti cuprinsi de o stare depresiva. Ziua de 5 martie va va reda energia si veti reusi sa obtineti rezultate bune in munca. Incercati sa fiti diplomati, in caz contrar, in data de 6 martie, vor aparea conflicte serioase. In data de 7 martie, echilibrul de care veti da dovada va fi apreciat de catre superiori si colegi. Ziua de 9 martie va poate aduce venituri din diverse surse. Este un moment bun pentru a va satisface micile placeri.

Fiti prudenti in munca in data de 10 martie: in aceasta zi, puteti gresi. Nu va intristati: in ziua urmatoare, veti rezolva toate problemele acumulate. In data de 12 martie, va veti confrunta cu o multime de probleme casnice, dar ar fi bine sa le acordati atentie abia in ziua urmatoare. In data de 13 martie, atmosfera din casa va fi mai calduroasa. Nativii, care inca nu s-au casatorit, trebuie sa stie ca aceasta zi este favorabila pentru inregistrarea casatoriei.

Perioada 14 – 16 martie este favorabila pentru colaborare in plan profesional, va puteti astepta la avansari in cariera. 17 martie este o ziua recunoasterii oficiale a meritelor voastre. Va puteti realiza cele mai indraznete idei. Ramaneti acasa in data de 18 martie. Oboseala va poate afecta sanatatea. In urmatoarea zi, veti plonja iarasi in vartejul de treburi si griji. In data de 20 martie, este posibil sa luati decizii gresite. Acestea pot fi urmate de conflicte cu superiorii sau chiar concediere. In data de 21 martie, situatia se va agrava. Este important sa va comportati cu demnitate. Daca se vor rezolva toate problemele grave, renumele va va fi restabilit in data de 22 martie. In aceasta zi, va puteti ocupa de proiecte noi.

In data de 23 martie, nativii din zodia Taur vor reusi sa lucreze productiv si sa faca fata unui mare volum de munca. Daca sanatatea va pune probleme, este o zi buna pentru inceperea unui curs de tratament. Sa nu ratati momentul. Starea vi se poate inrautati in zilele de 24 si 25 martie. Pastrati-va optimismul. In data de 26 martie, in viata voastra va aparea un sustinator influent. Acesta va va ajuta sa rezolvati problemele acumulate. In data de 27 martie, va veti confrunta cu neintelegere si agresivitate din partea persoanelor apropiate. Incercati sa amanati luarea deciziilor importante pentru data de 28 martie. In aceasta zi, va pot veni in minte idei noi.

In data de 29 martie, veti continua sa munciti mult. Satisfactia morala va fi mai intensa datorita recompenselor materiale. Incercati totusi sa nu va suprasolicitati. In data de 30 martie, se pot agrava afectiunile cronice, puteti suferi caderi nervoase. Nu va izolati, ramaneti alaturi de cei apropiati.

In data de 31 martie, comunicati doar cu persoanele care nu va obosesc. In aceasta zi va veti simti mai bine intr-o atmosfera linistita si pasnica.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur Martie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Taur Martie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Taur Martie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Taur Martie 26 27 28 29 30
31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...