Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur Ianuarie 2014

In primele zile ale noului an, Taurii trebuie sa fie deosebit de prudenti. Orice calatorie, programata pentru data de 1 ianuarie, ar fi bine sa fie anulata. Va trebui sa acordati atentie si sanatatii: in data de 2 ianuarie, este foarte posibil sa raciti, se pot agrava afectiunile cronice. Va veti simti obositi si iritati, dar trebuie sa va mentineti moralul ridicat. In data de 3 ianuarie, veti avea iarasi norocul de partea voastra. In aceasta zi puteti realiza foarte multe in plan profesional.

Ziua de 5 ianuarie va darui Taurilor intalniri cu prietenii, un noroc incredibil si o rezolvare usoara a celor mai dificile probleme. Urmatoarea zi, 6 ianuarie, este la fel de favorabila pentru reprezentantii acestei zodii: va veti bucura de succes in toate proiectele noi, legate de parteneriat. Acest lucru este valabil nu numai pentru relatiile profesionale, dar si pentru cele familiale.

7 ianuarie este o zi periculoasa! Este posibil sa aveti probleme cu sanatatea sau cu banii. Iar cel mai grav va fi faptul ca veti avea senzatia ca nu exista o solutie. In data de 8 ianuarie, va trebui sa fiti de doua ori mai prudenti. Este una din acele zile, cand se poate intampla orice. Aveti grija de voi si veti fi recompensati in ziua urmatoare. In data de 9 ianuarie, norii de deasupra capului se vor risipi, un nou flux de energie si o dispozitie excelenta va sunt garantate. In data de 10 ianuarie, Taurii pot porni cu curaj la drum. Va fi o calatorie reusita.

Daca va aparea necesitatea de a face achizitii importante, cea mai buna zi in acest scop va fi ziua de 12 ianuarie. Va veti administra resursele corect, iar lucrurile achizitionate vor fi de calitate superioara.

In data de 15 ianuarie, este posibil sa primiti o veste neplacuta. In aceasta zi, in orice deplasare exista un risc. Neplacerile grave aparute in data de 17 ianuarie in plan profesional, va pot pune in pericol intreaga cariera. Studentii risca sa nu treaca examenele. Conflictele si neintelegerea in relatiile cu cei din jur vor fi o alta provocare pentru optimismul Taurilor. In zilele de 18 si 19 ianuarie, va fi greu sa va intelegeti chiar si cu prietenii. Certurile familiale pot duce la o rupere definitiva a relatiilor. In plus, in data de 19 ianuarie, aparatele electrocasnice cele mai necesare se pot defecta, ca de obicei, in cel mai nepotrivit moment.

Perioada favorabila va incepe in data de 20 ianuarie. Aceasta zi este favorabila pentru intalniri romantice, sport, activitati creative. Taurii vor fi la inaltime in orice domeniu. Ziua de 22 ianuarie va cere sa fiti prudenti. Energia isi va atinge cotele maxime in zilele de 24 si 27 ianuarie. Va veti descurca cu usurinta cu un mare volum de munca si veti fi multumiti de realizarile voastre.

Nu va apucati de treburi noi in data de 25 ianuarie si evitati contactul cu superiorii. Urmatoarea zi este favorabila pentru afaceri. Sa nu va fie frica de schimbati radicale: acestea vor aduce beneficii maxime, daca se vor produce astazi. 29 ianuarie este o zi buna pentru cautarea unui nou loc de munca si pentru elaborarea de planuri si strategii. Iar in ultima zi a lunii, pot aparea neintelegeri in relatiile cu partenerii sau membrii familiei. Incercati sa ramaneti cat mai calmi.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur Ianuarie 2 3 4 5
6Horoscop Zilnic Taur Ianuarie 7 8 9 10 11 12
13 14 15Horoscop Zilnic Taur Ianuarie 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Taur Ianuarie 26
27 28 29 30 31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...