Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur Februarie 2014

In data de 1 februarie, ar fi bine ca Taurii sa nu puna la incercare relatiile cu partenerii si prietenii. Cei din jur va pot supara pe nedrept. In urmatoarea zi, atmosfera va fi mai calda: prietenii nu va vor lasa la greu, iar colegii va vor sustine. Nu va lasati coplesiti de o stare depresiva in data de 3 februarie. Solutia multor probleme s-ar putea sa apara chiar in urmatoarea zi, 4 februarie. Este ziua realizarilor in plan profesional. Iar daca abia incepeti sa va construiti cariera, tineti minte ca aceasta zi este buna pentru interviuri. In orice caz, nu fiti prea increzuti, pentru ca Fortuna este schimbatoare. In zilele de 6 si 7 februarie, niste circumstante nefericite va pot aduce esecuri si conflicte profesionale. Recunoasteti-va greselile si pastrati-va cumpatul.

9 si 10 februarie sunt zile favorabile pentru afaceri. Este posibil sa va bucurati de venituri financiare solide. In data de 11 februarie, fiti pregatiti pentru orice surpriza neplacuta. Nu se stie in ce domeniu veti avea parte de neplaceri, dar trebuie sa fiti pregatiti sa le infruntati. Inconjurati-va familia cu grija, bucurati-i pe cei apropiati cu o cina delicioasa… sau cu o achizitie necesara pentru casa. Toate acestea ar fi bine sa fie facute in data de 13 februarie, iar in data de 14 februarie, ar fi bine sa ramaneti singuri. In aceasta zi, toti cei din jur va obosesc si va enerveaza. Daca ati evitat situatiile conflictuale si v-ati odihnit bine, veti fi la inaltime in cazul unei intalniri romantice. Aceasta poate avea loc in data de 16 februarie. In data de 17 februarie, sentimentele pot deveni mai serioase si mai profunde. Daca nu aveti o relatie, in aceasta zi veti avea ocazia sa va intalniti jumatatea.

In data de 18 februarie, trebuie sa fiti pregatiti sa infruntati orice problema. Creste riscul de accidente. Necazurile s-ar putea sa va ocoleasca, dar tot e mai bine sa fiti pregatiti pentru orice. Relaxati-va in urmatoarea zi, de preferinta in afara casei. In acest moment, acasa nu va asteapta nimic placut. In data de 20 februarie, puteti conta pe sustinerea prietenilor, se pot rezolva problemele care va apasa de mult timp. In data de 21 februarie, va veti da seama cat de productiva este capacitatea voastra de a socializa si convinge.

Ziua de 22 februarie va poate aduce pierderi: atat de natura personala, cat si de natura financiara. Fiti prudenti in fapte si in vorbe. Din dimineata urmatoarei zile, este posibil sa beneficiati de sustinerea unor persoane influente si sa va bucurati de castiguri neasteptate. In data de 24 februarie, fiind mai energici si mai harnici, puteti avea succes in plan profesional.

In zilele de 25 si 26 februarie, ar fi bine sa va odihniti, sa creati o atmosfera linistita si relaxanta. In aceasta perioada, comunicarea cu cei din jur este un pic mai dificila, iar calatoriile ar trebui amanate. Acordati atentie sanatatii: se pot agrava afectiunile cronice. In data de 27 februarie, va veti simti mult mai bine si veti avea chef de lucru. Superiorii va vor oferi toata sustinerea lor si autoritatea in colectiv va va creste.

Petreceti ziua de 28 februarie in singuratate, in aceasta zi se pot naste conflicte din nimic. Incercati sa ramaneti la sfarsitul lunii in relatii armonioase cu propria persoana si cu cei apropiati.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur Februarie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Taur Februarie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Taur Februarie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Taur Februarie 26 27 28

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...