Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur Decembrie 2014

La inceputul lunii decembrie nativii din zodia Taur se vor bucura de o atmosfera de prietenie si intelegere. In zilele de 1 si 2 decembrie veti reusi sa va intelegeti cu cei mai dificili si agresivi oameni. Va veti descurca excelent cu o multime de treburi casnice, dand dovada de o imaginatie foarte bogata. Ziua de 4 decembrie va poate aduce posibilitati financiare pentru a va realiza planurile. In data de 5 decembrie veti avea nevoie de multa rabdare. Infranati-va pornirile, incercati sa nu participati la certuri: este posibil sa nu aveti nici voi dreptate. In data de 6 decembrie influenta va va creste semnificativ, atmosfera din jur va deveni mai calda si voi veti fi mai obiectivi si calmi. 8 decembrie nu este o zi favorabila pentru calatorii lungi. In primul rand, acestea va vor pune in pericol sanatatea, intr-al doilea rand, pe plan profesional este pe cale sa se produca o criza, trebuie sa fiti atenti la toate detaliile si sa va pregatiti pentru orice problema care poate aparea. In data de 11 decembrie este posibil sa primiti sume mari de bani. Aceste venituri va vor consolida semnificativ pozitia in afaceri, aducand totodata dificultati in relatii interumane. In data de 12 decembrie le veti simti intens. Incercati sa va comportanti rational, aduceti-va aminte de o gluma mai veche precum ca elefantii traiesc mult, neclarificandu-si relatiile. Daca doriti totusi sa auziti niste explicatii personale in data de 14 decembrie, fiti pregatiti sa regretati acest lucru. Ranile sufletesti, produse in aceasta zi, s-ar putea sa fie prea profunde. Nu incercati sa le vindecati cu alcool sau jocuri de noroc. Situatia se va agrava si mai mult. In plus, in data de 16 decembrie veti avea nevoie de o minte limpede si forte proaspete. Este posibil sa primiti vesti neplacute, sa va confruntati cu probleme de sanatate.

Daca sunteti sanatosi fizic si nu luptati cu tristetea si disperarea, cel mai bun remediu pentru voi va fi munca. In zilele de 17, 18 si 19 decembrie veti fi capabili de fapte eroice pe plan profesional, nimic nu va va distrage atentia. In aceasta perioada Taurii nu vor fi atrasi nici de confortul familial, nici de iesiri cu prietenii. Nu va faceti nici un plan important pentru ziua de sambata, mai ales daca acesta tine de relatii sentimentale sau calatorii lungi. Veti fi foarte dezamagiti si chiar raniti. Daca veti decide sa plecati intr-o calatorie de afaceri in data de 21 decembrie, s-ar putea sa primiti o suma mare de bani. Un astfel de castig va poate schimba radical planurile. Totusi, ar fi bine sa luati o mica pauza pana in data de 26 decembrie, pentru ca circumstantele exterioare nu sunt deloc favorabile.

22 decembrie nu este o zi favorabila pentru rezolvarea problemelor in instante oficiale. In data de 25 decembrie pot aparea neintelegeri cu sefii. In urmatoarea zi va veti bucura de sustinerea prietenilor. Problemele profesionale vor incepe sa se rezolve cu usurinta in data de 27 decembrie, se vor semna acte importante. In data de 29 decembrie trebuie sa dati dovada de prudenta si sa evitati emotiile negative sau agravarea afectiunilor cronice. In data de 31 decembrie trebuie sa fiti cat se poate de simpatici si fermecatori.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur Decembrie 2Horoscop Zilnic Taur Decembrie 3 4 5 6Horoscop Zilnic Taur Decembrie 7
8 9 10 11 12Horoscop Zilnic Taur Decembrie 13 14
15 16 17 18 19 20 21Horoscop Zilnic Taur Decembrie
22 23 24 25 26 27 28
29Horoscop Zilnic Taur Decembrie 30 31Horoscop Zilnic Taur Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...