Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Zilnic Scorpion Iulie 2014

Luna iulie va aduce nativilor din zodia Scorpion o multime de griji, sarcini responsabile si respect fata de propria persoana. Este vorba de situatia financiara, care, incepand cu data de 1 iulie, se va imbunatati semnificativ. Dar acesti bani trebuie sa se invarta, si va trebui sa va ganditi serios la depozite bancare, investitii. 3 iulie este o zi favorabila pentru organizarea unui proiect colectiv, club de interese sau a unei miscari. Chiar daca nu sunteti foarte sociabili, in aceasta zi, va veti intelege usor cu oamenii. In zilele de vineri si sambata, ar fi bine sa faceti o mica pauza, pentru a va pastra sanatatea si puterile. Iar duminica va trebui sa luati iarasi decizii responsabile. Trebuie mentionat faptul ca descoperirile si castigurile din aceasta zi nu se rezuma numai la bani. Persoanele, care se vor intoarce la voi in data de 6 iulie, s-ar putea sa reinvie sentimente uitate de mult, sa va inalte sufletul…sau sa va puna pe ganduri. Veti dori sa intoarceti trecutul si sa schimbati in el ceva important. Astfel de incercari rareori au succes. In orice caz, in zilele de 7 si 8 iulie, ar fi bine sa va abtineti de la luarea unor decizii importante si sa evitati calatoriile lungi.

In zilele de 9 si 10 iulie, lucrurile vor incepe sa mearga mai bine, mai ales pe plan personal. Va veti bucura de sustinere puternica, lucru care va va imbunatati semnificativ situatia financiara in data de 13 iulie. Daca aveti treburi neterminate, legate de deplasari lungi, ocupati-va de ele in data de 15 iulie – este o zi buna pentru calatorii. In data de 14 iulie, evitati activitatea publica, ramaneti in umbra. In data de 15 iulie, este posibil sa plecati intr-o calatorie lunga si ar trebui sa va pregatiti pentru ea. In zilele de 15 si 16 iulie, veti stabili contacte pe plan profesional, veti duce la bun sfarsit treburile acumulate in acesta luna si s-ar putea sa aveti parte chiar si de o aventura romantica. Tineti minte ca in data de 17 si 18 iulie, calatoria va fi inutila, va va aduce neplaceri profesionale si probleme de sanatate. Exista riscul ca afectiunile cronice sa se agraveze in mod neasteptat. In week-end, incercati sa nu ramaneti singuri cu griji mari sau probleme de sanatate. Ar fi bine sa aveti alaturi persoane apropiate, si nu niste observatori intamplatori. In general, ajutorul rudelor, sustinerea si solidaritatea prietenilor va vor ajuta in munca si in rezolvarea problemelor financiare in zilele de 22 si 23 iulie.

In zilele de 24 si 25 iulie, este posibil sa va bucurati de succes si recunoasterea oficiala a celor din jur. Tineti cont de faptul ca Fortuna este schimbatoare: in data de 26 iulie, ar fi bine sa stati acasa si sa va folositi ziua libera in scopuri personale. Ocupati-va linistiti de treburile voastre, fara sa intrati in contact cu superiorii. In data de 28 iulie, indepliniti-va sarcinile directe, fara sa va faceti nici un alt plan important. Daca vreti sa plecati in concediu, ar fi bine sa o faceti in data de 29 iulie. In data de 30 iulie, va veti bucura de sustinerea unui grup numeros de prieteni. Persoanele care dau admiterea la institutii de invatamant superior, vor primi in aceasta zi vesti placute. Sportivii vor avea succes in competitii.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Scorpion Iulie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Scorpion Iulie
7 8 9 10 11 12Horoscop Zilnic Scorpion Iulie 13Horoscop Zilnic Scorpion Iulie
14Horoscop Zilnic Scorpion Iulie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Scorpion Iulie 26 27
28Horoscop Zilnic Scorpion Iulie 29 30 31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...