Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Zilnic Scorpion Aprilie 2014

Pentru nativii din zodia Scorpion, luna aprilie va incepe intr-un mod pozitiv. In data de 1 aprilie, ar fi bine sa va asezati la masa si sa va planificati minutios toate actiunile pentru urmatoarea saptamana. Incepeti sa actionati in data de 2 aprilie. Tot ce se va intampla in aceasta zi, va fi plin de spiritul colaborarii si increderii. In data de 3 aprilie, va veti simti ca niste eroi intr-o aventura romantica. In data de 4 aprilie, va trebui sa dati dovada de seriozitate: va veti ocupa de treburi nu numai placute, dar si responsabile. Este posibil sa primiti o mostenire, un credit sau recompense.

Daca aveti de gand sa va cumparati o locuinta, ar fi bine sa va ocupati de acest lucru in data de 5 aprilie. Este o zi buna pentru achizitionarea de imobile. In data de 6 aprilie, veti reusi sa rezolvati orice problema in instante oficiale, va veti bucura de succes in calatorii lungi si treburi legate de studii. Incercati sa nu va suprasolicitati, in data de 7 aprilie, sanatatea s-ar putea sa va puna probleme serioase. Tineti minte ca trebuie sa fiti in forma in zilele de 8 si 9 aprilie. In aceste zile, va veti bucura de succes si de sustinerea si respectul superiorilor.

In zilele de 10 si 11 aprilie, situatia se va complica. Superiorii s-ar putea sa vina cu pretentii nefondate, prietenii va pot nedumeri cu surprize neplacute. Incercati sa priviti totul ca pe o experienta utila si nu adunati suparari. In data de 12 aprilie, va veti convinge ca prietenia si ajutorul reciproc exista. Este posibil ca din viata voastra sa fi plecat niste persoane care pur si simplu erau in plus.

In data de 14 aprilie, veti fi supusi unui alt test de rezistenta. In aceasta zi, pot aparea situatii periculoase. In data de 15 aprilie, va trebui sa luptati cu ganduri suparatoare si neliniste sufleteasca. Daca veti invinge depresia, in data de 16 aprilie, veti avea ocazia sa dovediti ca dispuneti nu doar de o vointa de fier, dar si de un farmec extraordinar.

Zilele de 18 si 19 aprilie pot fi considerate a fi zilele bonusurilor meritate. Veti petrece timpul excelent cu prietenii, veti deborda de energie pozitiva si veti dispune de suficienti bani. Nu uitati de masura in timpul distractiilor. In caz contrar, in data de 20 aprilie, nu veti reusi sa evitati greselile in munca. In data de 21 aprilie, pot avea loc evenimente dramatice. Se poate intampla orice: incepand cu accidente rutiere si pana la dezastre naturale.

In data de 22 aprilie, incercati sa scapati de stres in afara casei. Dispuneti de prea putine forte pentru clarificarea relatiilor. Relatiile familiale vor capata mai multa caldura in data de 24 aprilie. In aceasta zi, va veti bucura de sustinere si intelegere atat acasa, cat si la serviciu. In data de 25 aprilie, veti avea o dispozitie creativa. In compania voastra, copiii isi vor petrece timpul intr-un mod interesant, persoanele iubite – intr-un mod placut, iar prietenii – intr-un mod vesel. Veti reusi sa mentineti aceasta stare pana la sfarsitul lunii. In data de 27 aprilie, va trebui sa va diminuati activitatea in plan profesional. In data de 29 aprilie, in ziua eclipsei de soare, va veti aduce aminte de zicala: “Daca raul nu ar exista, nu ar exista nici binele”. In momentul in care va veti ocupa de rezolvarea unei probleme neplacute, veti face un pas important in determinarea destinului vostru.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Scorpion Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Scorpion Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Scorpion Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Scorpion Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...