Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Zilnic Sagetator Martie 2014

In zilele de 1 si 2 martie, Sagetatorii vor primi cadouri din partea sortii. S-ar putea sa se intoarca persoanele care v-au parasit, se pot gasi lucrurile pierdute. In zilele de 3 si 4 martie, va veti da seama cu regret ca in viata nu exista armonie deplina, si succesul profesional nu garanteaza fericire in plan personal. Pot aparea o multime de neplaceri pe plan sentimental, pot avea loc certuri si chiar despartiri. In data de 5 martie, va veti convinge ca munca este un leac pentru ranile sufletesti. In data de 6 martie, veti avea senzatia ca pentru problemele voastre nu exista nici o solutie. Iar in data de 7 martie, s-ar putea sa primiti vesti placute, care va vor reda optimismul. Incercati sa va stapaniti emotiile in data de 8 martie. In aceasta zi de sarbatoare, riscati sa stricati nu doar propria dispozitie, dar si dispozitia celor apropiati.

In data de 9 martie, veti reusi sa restabiliti armonia in familie si sa creati o atmosfera de incredere si sustinere reciproca. Ziua de 10 martie va poate supune unor incercari grele. Nu va implicati in aventuri financiare. Nu planificati nici un fel de evenimente oficiale pentru data de 12 martie: va veti confrunta cu obstacole neasteptate.

In data de 13 martie, situatia se va stabiliza. Va veti bucura de sustinere nu numai din partea prietenilor si a colegilor, dar si din partea superiorilor. Veti reusi sa va gestionati banii intr-un mod rational. In data de 15 martie, puteti suferi un soc pe plan personal. In urmatoarea zi, gandurile va vor fi departe de familie si treburi casnice. S-ar putea sa va simtiti straini in propria casa.

In zilele de 17 si 18 martie, agitatia de la serviciu va inlatura tensiunea acumulata in zilele precedente. Puteti face o multime de lucruri utile. Totusi, trebuie sa fiti prudenti: ziua de 18 martie va poate aduce surprize neplacute nu numai din partea dusmanilor, dar si din partea persoanelor, in care v-ati obisnuit sa aveti incredere.

19 si 20 martie sunt zile favorabile pentru renovari si reparatii, consolidarea si extinderea afacerii familiale. Acordati atentie sanatatii. In data de 21 martie, va puteti imbolnavi. In data de 22 martie, situatia va fi agravata de aparitia unor probleme casnice. Pot aparea probleme la instalatia electrica, aparatele tehnice se pot defecta. In data de 23 martie, veti reusi sa rezolvati problema si necazul se va transforma intr-o amintire amuzanta.

Ziua de 24 martie va poate aduce trairi intense pe plan sentimental. Va fi o zi deosebit de grea pentru cei indragostiti: aveti rabdare. In data de 25 martie, este posibil sa va certati cu prietenii si colegii. Nu va intristati. In urmatoarea zi, toate neintelegerile se vor rezolva si conflictele se vor stinge.

In zilele de 27 si 28 martie, ar fi bine sa ramaneti in casa. Iar in data de 28 martie, va veti petrece ziua intr-o multime de oameni. In aceasta zi, urmeaza sa luati multe decizii neobisnuite, s-ar putea sa aveti parte de intalniri neasteptate. Daca vi se va intocmi un proces verbal, rezultatul va fi foarte banal si suparator: o inima franta si un portofel gol. In zilele de 30 si 31 martie, evenimentele s-ar putea sa ia tocmai o astfel de intorsatura. Modalitatile de a scapa de aceste necazuri sunt de asemenea banale: nu va dati batuti si aveti incredere in voi.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Sagetator Martie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Sagetator Martie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Sagetator Martie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Sagetator Martie 26 27 28 29 30
31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...