Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Zilnic Sagetator Aprilie 2014

Pentru nativii din zodia Sagetator, luna aprilie va incepe cu probleme financiare. S-ar putea sa pierdeti sume mari de bani si sa nimeriti in situatii neplacute. Va trebui sa lucrati mult si perseverent, sa apelati la ajutorul partenerilor, sa nu cedati in fata esecurilor si neplacerilor familiale. In data de 6 aprilie, lucrurile vor incepe sa mearga mai bine. Vor aparea surse serioase de venit si planuri de viata optimiste. In data de 7 aprilie, ar fi mai bine sa nu fiti prea activi pe plan profesional. In acest domeniu, veti avea parte doar de dezamagiri. Urmatoarele trei zile sunt mult mai bune pentru voi atat in afaceri, cat si pe plan personal. O deplasare in interes de serviciu se poate transforma intr-un mod miraculos intr-o calatorie romantica. Abordarea creativa va transforma o problema de rutina intr-o descoperire originala. Comunicarea cu oameni interesanti va va da un impuls in dezvoltare si va deschide noi perspective pe plan profesional. In zilele de 11 si 12 aprilie, superiorii va vor respinge ideile si va trebui sa depuneti mult efort pentru obtinerea succesului si recunoasterii. Daca sunteti la stadiul de cautare a unui loc de munca, in data de 12 aprilie, veti avea sansa sa obtineti ce doriti.

In data de 14 aprilie, veti simti ca pamantul de sub picioare a devenit instabil, iar lumea este mult mai subreda decat parea. Va trebui sa treceti peste incercari grele, sa luati decizii neplacute pentru mai multe persoane. In data de 15 aprilie, aplicand aceasta tactica, s-ar putea sa ramaneti singuri, fara nici un fel de ajutor sau sustinere. Nu va intristati: in urmatoarea zi, va veti consolida pozitiile, va veti bucura de succes in afaceri, chiar si dusmanii vor recunoaste ca aveti dreptate. Dezvoltati-va succesul, impartiti-va energia pozitiva cu persoanele apropiate, faceti-va cunoscute ideile creative la locul de munca. In zilele de 18 si 19 aprilie, puteti realiza o multime de treburi utile, puteti produce o impresie favorabila persoanelor din jur. Fiti prudenti cu banii, s-ar putea sa le simtiti lipsa in data de 20 aprilie. Nu permiteti problemelor financiare sa va scoata din ritm. In data de 21 aprilie, veti avea nevoie de toata rabdarea si tot calmul de care dispuneti. Este ziua trairilor si socurilor intense, a unei decizii foarte grele in viata. Va trebui sa va asumati riscuri, avand foarte putin timp pentru meditatie.

In data de 22 aprilie, ar fi mai bine sa va relaxati. In aceasta zi, orice actiune indrazneata va poate aduce numai probleme. Asteptati cateva zile si entuziasmul vostru pe plan profesional va da rezultate excelente in data de 24 aprilie. In aceasta zi, totul va merge ca pe roate. Profesionalismul si experienta nu-i vor enerva pe colegi, ci dimportiva, le vor starni admiratia. In aceasta saptamana, relatiile familiale se vor consolida. Nici macar pierderile financiare nu vor impiedica acest lucru. In data de 29 aprilie, va puteti astepta la clarificari ale relatiilor si la elaborarea in familie a unei strategii de viitor. In data de 30 aprilie, organizati o mica petrecere in familie. Ati meritat-o din plin.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Sagetator Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Sagetator Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Sagetator Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Sagetator Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...