Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Zilnic Rac Martie 2014

Pentru nativii din zodia Rac luna martie va incepe intr-un mod primavaratic: veti fi in centrul atentiei. In momentele de defilare, nu uitati de cei apropiati. In data de 2 martie, pot aparea conflicte in familie, iar in data de 3 martie, problemele profesionale va pot complica viata. 4 martie este o zi favorabila pentru vizite si comunicare.

In data de 5 martie, sustinerea prietenilor va va ajuta intr-o situatie dificila. Norocul va va zambi, puteti castiga la loterie. Insa in urmatoarea zi, riscurile va pot aduce probleme. Evitati distractiile dubioase. In data de 7 martie, este posibil sa aveti parte de un mare noroc. Incercati sa fiti la inaltime.

In data de 8 martie, veti avea motiv pentru distractie. Aceasta zi nu este potrivita pentru fapte eroice pe plan profesional. Relaxati-va cu liniste in suflet. In data de 9 martie, veti simti ca cineva va sustine intr-un mod invizibil, dar foarte eficient.

In data de 10 martie, ar fi bine sa ramaneti in umbra. Odihniti-va si in data de 11 martie, veti avea impresia ca lumea din jur a devenit mai prietenoasa. In aceasta zi, puteti cunoaste persoane interesante. Sub influenta unui impuls romantic, incercati sa nu va risipiti banii, pentru ca in data de 12 martie le veti simti mult lipsa. Ziua de 13 martie va va bucura cu surprize placute. In aceasta zi, sportivii vor avea noroc in competitii.

14 martie este o zi favorabila pentru rezolvarea problemelor casnice. Iar in urmatoarea zi, puteti “iesi in lume” cu forte proaspete. In aceasta zi, ii veti impresiona pe cei din jur. In data de 16 martie, comunicarea cu prietenii sau o intalnire romantica va vor scoate din rutina. Iar in data de 17 martie, va trebui sa va reveniti cu picioarele pe pamant: in aceasta zi, s-ar putea sa faceti prostii.

18 si 19 martie sunt zile favorabile pentru calatorii. Atmosfera la serviciu a devenit tensionanta, a venit momentul sa va relaxati si sa va debarasati de probleme. In data de 20 martie, va veti recapata energia si dorinta de actiune, si veti reusi sa va realizati planurile cu brio. In data de 22 martie, nativii din zodia Rac va trebui sa restabileasca relatiile perdute. Urmatoarea zi este buna pentru cumparaturi si renovari ale locuintei. In data de 24 martie, pot aparea obstacole serioase pe plan profesional. In aceasta zi, nu veti reusi sa evaluati corect situatia.

In data de 25 martie, ar fi bine sa va petreceti timpul in afara casei. Persoanele apropiate va pot coplesi cu pretentii. Ocupati-va de treburile curente. In zilele de 26 si 27 martie, veti avea ocazia sa va planificati viitorul. Daca sunteti la inceput de drum pe plan profesional, in aceasta perioada s-ar putea sa luati o decizie importanta pentru viitor.

28 martie este o zi buna pentru stabilirea contactelor cu parteneri noi. In data de 29 martie, familia va avea nevoie de voi, iar voi veti avea nevoie de familie: e de bine. In data de 30 martie, va puteti confrunta cu o multime de neplaceri. In cea mai dramatica situatie, tineti minte: daca in spatele vostru s-a inchis o usa, inseamna ca in fata s-a deschis un nou drum. In data de 31 martie, abtineti-va de la demonstrarea talentelor in fata persoanelor necunoscute. In aceasta zi, riscati sa produceti o impresie nefavorabila.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Rac Martie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Rac Martie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Rac Martie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Rac Martie 26 27 28 29 30
31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...