Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Zilnic Rac Februarie 2014

In data de 1 februarie, ar fi bine sa lucrati individual sau sa va odihniti pe canapeaua de acasa, “iesirea in lume” trebuie amanata pentru urmatoarea zi. 2 februarie este o zi favorabila pentru vizitarea institutiilor de stat. Va fi o zi productiva. 3 februarie poate aduce nativilor din zodia Rac neplaceri pe plan profesional.

In data de 4 februarie, situatia financiara se va imbunatatii semnificativ. 6 februarie este o zi buna pentru infiintarea de intreprinderi, societati pe actiuni, realizarea altor proiecte de amploare. Incercati sa nu uitati de cei apropiati, ocupandu-va de realizarea numeroaselor planuri. In data de 7 februarie, supararea lor poate duce la mai multe neintelegeri si certuri.

9 februarie este o zi buna pentru persoane care iubesc singuratatea. Realizarile voastre creative si profesionale va vor aduce in aceasta zi succes. Racii extravertiti vor avea ocazia sa se exprime in data de 10 februarie. Vor fi in centrul atentiei. In data de 11 februarie, reprezentantii acestei zodii se pot confrunta cu pericole. Fiti prudenti!

In data de 13 februarie, feti simti ca viata continua, obtinand o majorare a salariului. Bucurati-va de cumparaturi placute, dar nu exagerati cu cheltuielile. In data de 16 februarie, veti deveni mai activi din punct de vedere profesional. Abilitatea de a gasi argumente si farmecul personal va vor fi de mare ajutor in aceasta zi. In data de 17 februarie, unele forme de comunicare se pot transforma intr-o relatie romantica si va pot face viata mai intensa si mai interesanta. Incercati totusi sa ramaneti cu picioarele pe pamant pentru ca in data de 18 februarie va poate pandi un pericol serios. Evitati situatiile conflictuale, in care cei din jur vor incerca sa va implice in data de 19 februarie, iar in data de 20 februarie, plecati in calatorie.

In data de 21 februarie, totul va merge ca pe roate, dar este posibil sa obositi repede si in data de 22 februarie va veti simti total epuizati. Oboseala va atinge cote maxime, iar sarcinile vor deveni tot mai numeroase. Daca acest lucru nu va va afecta profesionalismul, veti fi recompensati cu o crestere a autoritatii si influentei pe plan profesional in data de 23 februarie. In data de 24 februarie, va puteti impartasi victoriile si oboseala cu membrii familiei. Persoanele apropiate se vor bucura pentru realizarile voastre, iar oboseala va trece repede intr-o atmosfera de dragoste si caldura. Ar fi bine sa petreceti ziua de 25 februarie tot in compania persoanelor apropiate, pentru ca la serviciu puteti deveni “tapi ispasitori” si s-ar putea sa faceti o prostie la nervi. In plus, epuizarea nu va va permite sa lucrati productiv. Iar in data de 26 februarie, ar fi bine sa iesiti din casa. In aceasta zi, merita sa petreceti mai mult timp la serviciu. Atmosfera de acasa va fi nefavorabila.

27 februarie va fi ziua veniturilor financiare substantiale. Sarcina voastra este sa va investiti resursele cu cap, nu sa le pastrati la saltea. O investitie reusita poate fi achizitionarea unui imobil. O zi potrivita pentru acest pas este ziua de 28 februarie. Toate cumparaturile pentru casa si familie va vor aduce bucurii.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Rac Februarie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Rac Februarie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Rac Februarie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Rac Februarie 26 27 28

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...