Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Zilnic Rac Aprilie 2014

Pentru nativii din zodia Rac zilele de 1, 2 si 3 aprilie vor deveni un fel initiere in lupta. Glumele voastre de 1 aprilie nu vor parea a fi reusite nici celor apropiati, nici colegilor. Daca conflictul este mult mai profund, in data de 3 aprilie, va trebui sa va stabiliti valorile si tactica. In anumite situatii, ar fi bine sa dati dovada de rabdare, iar in altele sa va sustineti punctul de vedere. In data de 4 aprilie, veti beneficia de sustinerea unor organizatii sau persoane influente. Iar in data de 5 aprilie, va veti bucura de venituri financiare considerabile. Toate acestea va vor creste increderea in sine si va vor oferi ocazia de a va afirma prin lucruri de mare amploare. In cadrul acestei activitati sclipitoare, familia si viata de zi cu zi va vor parea a fi ceva obisnuit si plictisitor. Va veti simti inconfortabil in propria casa, va veti dori emotii si trairi noi. In data de 8 aprilie, puteti “castiga” nu doar supararea celor de acasa, dar si neplaceri la serviciu. Daca veti reusi sa va pastrati calmul si sa ganditi rational, situatia financiara se va imbunatati in data de 9 si 10 aprilie. Fiti pregatiti pentru faptul ca nu veti reusi deodata sa va dati seama cine va sustine, sa scapati de intrigi si minciuni. In data de 12 aprilie, veti rezolva problemele organizationale acumulate, veti avea noroc in comert.

14 aprilie este una din cele mai tensionante zile ale lunii. Oricat de obositi ati fi, aceasta zi va necesita sa va mobilizati toate fortele vitale. Trebuie sa fiti pregatiti pentru orice eveniment neasteptat. Pastrati-va calmul si rabdarea. In data de 15 aprilie, va veti ocupa de restabilirea puterilor sufletesti. In aceasta stare sa nu incercati sa va rezolvati problemele casnice sau sa va implicati in conflicte familiale.

In data de 16 aprilie, va veti simti mai bine dupa un picnic vesel la iarba verde, o petrecere cu prietenii, o intalnire romantica. In zilele de 18 si 19 aprilie, veti pleca binedispusi in orice calatorie lunga si veti porni cu entuziasm spre rezolvarea problemelor in instante oficiale. Feriti-va totusi de invidia concurentilor. In data de 20 aprilie, tensiunea risca sa duca la confruntari directe. Incercati sa evitati agravarea situatiei, trebuie sa va odihniti, vor urma cateva zile mai grele. In data de 21 aprilie, fiti foarte prudenti. Pericolul poate veni de oriunde. In data de 22 aprilie, adunati-va toate fortele si resursele financiare. Pot aparea probleme financiare grave. Persoanele cu adevarat apropiate va vor fi alaturi. Prietenii va vor ajuta sa rezolvati problemele complicate. In plan profesional, vor aparea oportunitati noi, domeniul de activitate se va extinde. Persoanele care doresc sa dobandeasca cunostinte noi, vor avea o multime de posibilitati sa o faca. In data de 27 aprilie, entuziasmul vostru pe plan profesional va scadea intr-o oarecare masura din cauza lipsei de forta si energie, dar spre sfarsitul lunii situatia se va stabiliza. Asteptati-va la calatorii in interes de afaceri, contacte noi, propuneri tentante, viata va deveni mai interesanta.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Rac Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Rac Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Rac Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Rac Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...