Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Zilnic Pesti Decembrie 2014

Nativii din zodia Pesti si-ar putea petrece ziua de 1 decembrie pe drum, este o zi favorabila pentru calatorii, impresii si cunostinte noi. In data de 2 decembrie abilitatile profesionale, perferenta si entuziasmul va vor permite sa faceti fata cu brio sarcinilor profesionale. Datorita acestui lucru, in data de 4 decembrie pozitia voastra pe plan profesional se va consolida semnificativ. Respectul superiorilor va creste, precum si invidia colegilor mai putin norocosi. In data de 5 decembrie s-ar putea sa va confruntati cu diverse intrigi. Daca nu veti reusi sa-i dezarmati pe rivali cu umor si o atitudine binevoitoare, incercati pur si simplu evitati contactul cu ei. In cazul in care veti esua, va trebui sa suportati consecintele. Fiti siguri ca vestile neplacute va vor gasi si in week-end. In data de 8 decembrie nu are rost sa apelati la ajutorul prietenilor. In aceasta zi ei sunt in totalitate preocupati de rezolvarea problemelor proprii si nu vor reusi sa acorde multa atentie problemelor voastre. Incercati sa-i intelegeti, in caz contrar, in data de 10 decembrie, senzatia de singuratate si tristete va va otravi existenta. In data de 11 decembrie profesionalismul, experienta si istetimea voastra vor fi iarasi cerute. Veti fi cautati, alintati, s-ar putea sa vi se propuna o functie noua. In data de 12 decembrie Pestii va trebui sa arate tot de ce sunt capabili pe plan profesional. Reprezentantii zodiei vor trece cu brio de acest test. Ar fi bine sa petreceti week-end-ul in liniste si singuratate, fara sa va certati sau sa va impuneti punctul de vedere.

In data de 15 decembrie va veti recapata farmecul si atitudinea dezghetata in comunicarea cu cei din jur. In aceasta zi puteti savarsi cele mai iesite din comun fapte si tot veti produce o impresie buna. In data de 16 decembrie ar trebui sa fiti mai atenti cu cheltuielile si sa nu faceti achizitii irationale. Nu va intristati, in data de 17 decembrie s-ar putea sa deveniti mult mai bogati si sa va permiteti un cu totul alt nivel de cheltuieli. 18 decembrie este o zi favorabila pentru schimbari mari in afaceri. Nu va temeti de riscuri, in aceasta zi ele sunt justificate. In data de 19 decembrie va trebui sa amanati deplasarea in interes de afaceri sau o calatorie personala: ambele va pot aduce o multime de neplaceri.

In zilele de 20 si 21 decembrie, chiar daca va fi week-end va veti bucura de multa faima, este posibil sa primiti un premiu sau o recompensa. In data de 22 decembrie evitati evenimentele de mare amploare, organizate atat de prieteni, cat si de partenerii de afaceri. Acestea nu va vor aduce nici folos, nici placere in aceasta zi. In data de 25 decembrie evitati sa fiti prea sensibili, incercati sa nu dati o tenta tragica oricarei vesti primite. Tineti minte ca nu este totul atat de rau pe cat pare si orice problema se poate rezolva. In urmatoarea zi veti detine deja controlul in totalitate asupra situatiei, veti putea sa va dictati regulile si sa dati sfaturi. In data de 27 decembrie va puteti ocupa de organizarea unor evenimente in colectiv. 29 decembrie nu este o zi favorabila pentru cumparaturi, acestea se vor dovedi a fi inutile. Toate cumparaturile necesare pentru Revelion se vor putea face cu succes in data de 31 decembrie.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Pesti Decembrie 2Horoscop Zilnic Pesti Decembrie 3 4 5 6Horoscop Zilnic Pesti Decembrie 7
8 9 10 11 12Horoscop Zilnic Pesti Decembrie 13 14
15 16 17 18 19 20 21Horoscop Zilnic Pesti Decembrie
22 23 24 25 26 27 28
29Horoscop Zilnic Pesti Decembrie 30 31Horoscop Zilnic Pesti Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...