Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu Martie 2014

In data de 1 martie, nativii din zodia Leu vor fi foarte creativi si energici. Urmatoarea zi, 2 martie, este favorabila pentru petreceri in familie si vizite. Daca va simtiti bine acasa, asculati-va intuitia in data de 3 martie si ramaneti pe canapea. In data de 4 martie, fiti prudenti la munca. Riscati sa suferiti o trauma sau sa gresiti. Amanati toate treburile importante pentru data de 5 martie. In aceasta zi, superiorii va vor sustine, veti reusi sa lucrati productiv. Problemele casnice se vor agrava in data de 6 martie. Va fi greu sa va intelegeti cu cei de acasa. Gasiti-va o alta ocupatie si amanati comunicarea cu persoanele apropiate pentru ziua urmatoare.

In data de 8 martie, veti avea putine motive sa aveti incredere in oameni, desi este o zi de sarbatoare. Nu va implicati in aventuri. Ziua de 9 martie va poate aduce intalniri neasteptate si trairi intense. Distrati-va intr-un mod cumpatat, in caz contrar, in data de 10 martie, sanatatea voastra, linistea sufleteasca si portofelul vor avea de suferit. In data de 11 martie, s-ar putea sa aveti parte de venituri semnificative, iar odata cu acestea pot aparea si griji mari. Fiti in forma si adoptati o atitudine potrivita momentului.

13 martie este o zi buna pentru rezolvarea problemelor casnice. Tot ce veti face in casa si tot ce veti cumpara pentru familie va fi de calitate si va va ridica moralul. In zilele de 16 si 17 martie, va puteti relaxa. Atat acasa, cat si la munca, veti fi inconjurati de oameni in care aveti incredere. Nativii singuri din zodia Leu vor avea in data de 17 martie ocazia sa-si intalneasca jumatatea. In data de 18 martie, ar fi bine sa ramaneti acasa alaturi de familie. In aceasta zi, puteti fi mintiti cu usurinta. Odihniti-va, acumulati forte noi pentru ziua urmatoare.

In data de 19 martie, veti avea parte de venituri financiare si va trebui sa le gestionati corect. Alegerile gresite pot duce la conflicte si la ruperea relatiilor in zilele de 20 si 21 martie. Veti reusi sa gasiti cuvintele potrivite abia in data de 22 martie. In aceasta zi, si cei din jur va vor intelege mai bine. In zilele de 22 si 23 martie, veti reusi sa stabilizati situatia. Nu fortati cursul evenimentelor, tineti minte ca graba strica treaba.

Va puteti relua activitatea in zilele de 26 si 27 martie. Calatoriile in interes de afaceri va vor permite sa stabiliti contacte utile si sa va extindeti viziunea asupra vietii. Pregatiti niste cadouri pentru cei apropiati. Astfel veti reusi sa preveniti intr-un mod elegant aparitia unui conflict in familie.

In zilele de 28 si 29 martie, va trebui sa fiti prudenti si rationali. Vor aparea bani si o multime de posibilitati de a-i cheltui. Studiati situatia si analizati-va optiunile. Spre sfarsitul zilei de 29 martie, veti fi foarte obositi. Nu va faceti planuri importante pe plan profesional pentru ziua urmatoare. In caz contrar, in data de 31 martie, veti primi diagnosticul cel mai la moda: sindromul de oboseala cronica, veti fi cuprinsi de depresie si lipsiti de vitalitate. Nu incercati sa treceti peste aceasta stare in singuratate. Uneori, o vorba calda poate face lumea sa para mai prietenoasa.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Leu Martie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Leu Martie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Leu Martie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Leu Martie 26 27 28 29 30
31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...