Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu Iulie 2014

Nativii din zodia Leu isi vor incepe luna intr-o companie numeroasa si vesela, pregatita atat pentru munca si lupta, cat si pentru o distractie nebuneasca. In perioada cuprinsa intre 1 si 3 iulie, sanatatea si situatia materiala le vor permite reprezentantilor zodiei sa realizeze orice. In data de 4 iulie, problemele de sanatate si pierderile financiare nu ar mai trebui ignorate. Daca nu veti da dovada de seriozitate, s-ar putea sa nimeriti in spital sau intr-o situatie neplacuta la serviciu. Daca in data de 1 iulie, nu v-ati distrat si v-ati ocupat de lansarea unui proiect serios, in data de 6 iulie, continuati sa lucrati fara intrerupere. In urmatoarea zi, 7 iulie, acest lucru va va aduce venituri atat de mari, incat v-ati putea corecta planurile familiale pe termen lung. In timp ce veti incerca sa va mentineti pozitia, nu uitati sa acordati atentie sanatatii si sa va pastrati nervii. Uneori, chiar si norocul va poate da jos din picioare. Luna iulie este favorabila pentru odihna activa in natura.

Oricat de puternici ati considera ca sunteti, in data de 9 iulie, veti fi bucurosi sa va treziti intr-o casa calda si sa va petreceti ziua cu cei apropiati, bucurandu-va de sustinerea lor. Anume acest lucru va va da putere pentru o alta zi productiva si favorabila pe plan profesional. Petreceti-va week-end-ul asa cum se cuvine, adica mancati, odihniti-va si distrati-va, si incercati sa o faceti anume in aceasta ordine. In zilele de 14, 15 si 16 iulie, incercati sa fiti cat mai activi pe plan profesional. In data de 14 iulie, atmosfera familiala va va indemna sa fugiti la serviciu, iar in al doilea rand, la efortul vostru se va adauga si norocul, si ajutorul celor puternici. In cele din urma, veti iesi invingatori intr-un joc serios si va veti consolida pozitiile.

In data de 17 iulie, situatia generala va incepe sa se irautateasca. Este vorba si de bani, si de energie, sanatate, relatii cu rudele. In perioada cuprinsa intre 17 si 20 iulie, ar trebui sa va pastrati fortele, sa nu va temeti de nimic si sa fiti totodata foarte prudenti. In data de 18 iulie, ar fi mai bine sa evitati calatoriile lungi si procesele judecatoresti. Incercati sa nu-i enervati pe cei apropiati in data de 20 iulie. Fiti siguri ca in aceasta zi, comunicarea cu voi nu le aduce nici lor multa placere. Iar in data de 21 iulie, incepeti saptamana de lucru cu moralul ridicat, in aceasta zi munca va va fi apreciata si vi se vor propune posibilitati de avansare pe plan profesional. Nu va grabiti sa formati o echipa in data de 22 iulie. In acest moment, oamenii nu sunt inca pregatiti sa va urmeze. Daca vreti sa evitati dezamagirile, ganditi-va la o prezentare cat mai buna a ideilor voastre. In data de 24 iulie, nativii din zodia Leu vor reusi sa starneasca interesul publicului fata de propria persoana. Iar in data de 26 iulie, va fi deja tarziu pentru astfel de actiuni si acestea vor aduce doar dezamagiri. In data de 25 iulie, o noua idee privind o afacere in familie s-ar putea sa devina un proiect de succes. Daca va veti ocupa de dezvoltarea ei, in zilele de 30 si 31 iulie va veti convinge de productivitatea caii alese.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Leu Iulie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Leu Iulie
7 8 9 10 11 12Horoscop Zilnic Leu Iulie 13Horoscop Zilnic Leu Iulie
14Horoscop Zilnic Leu Iulie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Leu Iulie 26 27
28Horoscop Zilnic Leu Iulie 29 30 31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...