Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu Februarie 2014

In prima zi a lunii februarie, nativii din zodia Leu ar trebui sa fie prudenti. Cele mai rationale propuneri se pot dovedi a fi un risc. Amanati investitiile pentru urmatoarea zi si veti fi recompensati. 2 februarie este ziua descoperirilor si achizitiilor.

In data de 3 februarie, evitati sa plecati in calatorii si deplasari in interes de serviciu. Acestea vor fi total inutile si nu tocmai placute. In data de 4 februarie, “activati” autocritica si apelati la ajutorul prietenilor si colegilor. Daca sunteti singuri, in aceasta zi aveti sansa sa va intalniti jumatatea. In zilele de 6 si 7 februarie, lucrurile se vor schimba si va trebui sa va ganditi cum sa evitati conflictele pe plan profesional si in familie. Atmosfera din casa vi se va parea a fi apasatoare si veti dori sa va ocupati mai mult de treburi profesionale. Veti avea posibilitatea sa o faceti in data de 9 februarie. Aceasta zi este favorabila pentru realizarea unor proiecte colective si crearea de cluburi de interese.

In data de 10 februarie, cele mai indraznete visuri se pot realiza datorita sustinerii unei persoane influente. Astrele vor crea conditii favorabile pentru nativii din zodia Leu: chiar si cele mai periculoase evenimente, pe care le va aduce ziua de 11 februarie, va pot fi de folos. In data de 13 februarie, veti continua sa va simtiti victoriosi, totul va merge ca pe roate. Totusi, bucurandu-va de faima, riscati sa auziti in data de 14 februarie reprosuri din partea copiilor pentru lipsa de atentie. In data de 16 februarie, reprezentantii zodiei Leu vor avea posibilitatea sa-si bucure familia cu cadouri. Faceti acest lucru cu placere si in data de 17 februarie in casa voastra va domni o atmosfera calda si armonioasa.

Ziua de 18 februarie va poate aduce mult stres. In data de 19 februarie, problemele prin care ati trecut pot duce la agravarea afectiunilor cronice. Chiar daca acest lucru nu se va intampla, oboseala va va pune piedici in munca. Zilele de 20 si 21 februarie vor reda Leilor bucuria de a trai. Este perioada achizitiilor importante, a invenstitiilor reusite si, in general, un moment favorabil pentru afaceri. In aceste zile, atrageti numai lucruri pozitive.

In data de 22 februarie, persoanele pe care le iubiti cel mai mult va pot supara. Incercati sa nu comiteti fapte negandite la nervi. Oamenii si impresiile noi va pot lua gandul de la probleme. 23 februarie este o zi buna pentru calatorii lungi. Daca le veti combina cu deplasari in interes de serviciu va veti petrece timpul cu folos nu doar pentru suflet, dar si pentru cariera. Petreceti ziua de 25 februarie alaturi de cei apropiati, va poate cuprinde o stare depresiva, sanatatea se poate inrautati, este mai bine sa nu ramaneti singuri.

Evitati comunicarea cu persoane neplacute si deplasarile in mijloace de transport in data de 26 februarie. Este posibil sa comiteti greseli pe plan profesional. Rezolvarea tuturor problemelor ar trebui amanata pentru data de 27 februarie. Veti beneficia de sustinerea colegilor. Puteti semna acte importante.

Pentru a evita aparitia conflictelor in familie, ar fi bine sa petreceti mai mult timp la serviciu in data de 28 februarie.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Leu Februarie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Leu Februarie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Leu Februarie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Leu Februarie 26 27 28

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...