Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu Aprilie 2014

In data de 1 aprilie, nativii din zodia Leu nu vor fi in cea mai buna forma. Inrautatirea starii de sanatate si problemele financiare va vor tine in alerta. Nici macar recunoasterea meritelor voastre profesionale in data de 2 aprilie nu va va scoate din starea depresiva. In data de 3 aprilie, ziua de lucru va parea a fi foarte lunga si va va epuiza cu un sir nesfarsit de sarcini. In data de 4 aprilie, invitatia la o cina cu prietenii sau o petrecere intr-o companie vesela s-ar putea sa va ridice moralul.

Urmatoarele zile, de asemenea, vor fi bune pentru nativii din zodia Leu: in data de 5 aprilie, veti beneficia de sustinerea colegilor in toate treburile profesionale, iar in data de 6 aprilie, proiectele voastre vor fi apreciate de catre superiori.

In data de 7 aprilie, ar fi bine sa faceti o pauza, sa petreceti cateva momente in singuratate. Daca sunteti ocupati cu munca, incercati sa nu depindeti de transport si comunicatii. In aceasta zi, acestea reprezinta factori de risc in viata voastra. In zilele de 8 si 9 aprilie, va veti simti precum sportivii la inceput de maraton. Valul de energie, si dorinta de a avansa vor fi impulsurile care va vor umple toata activitatea. In zilele de 10 si 11 aprilie, efortul depus pentru rezolvarea problemelor casnice, nu va aduce rezultatele asteptate. Nu va suparati: in data de 12 aprilie, situatia materiala se poate imbunatati. Totusi, este prea devreme sa va relaxati, in data de 14 aprilie, s-ar putea sa va confruntati cu mai multe probleme: pot aparea neplaceri in casa si in familie, drame personale. In urmatoarea zi, riscul de traumatisme si accidente va ramane valabil, puteti deveni victima unei inselaciuni. Aveti nevoie de relaxare, asadar odihna in compania persoanelor apropiate este cel mai bun lucru la care va puteti gandi in zilele de 16 si 17 aprilie.

Urmeaza sa aveti cateva zile dinamice, pline de energie pozitiva. In data de 18 aprilie, veti gestiona sume mari de bani, veti lua decizii importante. Iar in data de 19 aprilie, va puteti astepta la intalniri romantice, stabilirea unor contacte noi, plimbari si picnic-uri la iarba verde. Viata va parea a fi o sarbatoare continua. In data de 20 aprilie insa moralul nativilor din zodia Leu va scadea. Iar in data de 21 aprilie, va deveni clar ca acest lucru a fost doar un preludiu al neplacerilor serioase. Aceasta zi este plina de cele mai neasteptate pericole. Fiti foarte prudenti, pastrati-va fortele si nervii. In data de 22 aprilie, problemele se vor agrava la maxim si va veti pierde in totalitate abilitatea de a va intelege cu cei din jur. Evitati conflictele la locul de munca, odihniti-va cateva zile.

In data de 24 aprilie, va puteti astepta la laude din partea superiorilor, avansare in cariera, cresterea autoritatii si influentei. Banii nu se vor lasa asteptati si ultima saptamana a lunii va fi dedicata in intregime investitiilor profitabile. Daca aveti o afacere proprie, veti reusi sa va extindeti. Nu va suprasolicitati. In data de 27 aprilie, sanatatea va poate pune probleme din cauza epuizarii nervoase. Acordati atentie organismului, trebuie sa aveti grija de voi pentru ca sunteti importanti.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Leu Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Leu Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Leu Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Leu Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...