Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Zilnic Gemeni Februarie 2014

Inceputul lunii februarie poate fi destul de dramatic pentru nativii din zodia Gemeni. In data de 1 februarie, incercati sa ramaneti in umbra la locul de munca, nu va faceti planuri importante. In data de 2 februarie, ideile va vor fi apreciate si veti putea conta pe avansari in cariera. In data de 3 februarie, se recomanda sa va odihniti mai mult si sa comunicati cat mai putin. Nu sunteti interlocutori interesanti in aceasta zi. Daca ati planificat o calatorie in interes de afaceri pentru data de 4 februarie, ati ales foarte bine momentul. In aceasta zi, va veti intelege excelent atat cu functionarii din cadrul institutiilor de stat, cat si cu partenerii din strainatate.

In data de 6 februarie, pot avea loc schimbari neasteptate in plan profesional. Multumiti soarta si nu va ratati sansa. Totusi, entuziasmul excesiv va poate epuiza, iar in urmatoarea zi, 7 februarie, starea de sanatate se poate inrautati. Odihniti-va cateva zile si reluati-va activitatea in data de 9 februarie. In data de 10 februarie, eforturile va pot fi rasplatite cu premii sub forma de bani.

11 februarie este o zi periculoasa. Dati dovada de curaj si rabdare. In astrologie se spune ca pericolul, luat in serios, te poate ocoli. 13 februarie este ziua contactelor bune si vestilor placute. Nici o greutate nu va va afecta abilitatea de a gandi si intelege constructiv. 14 februarie este o zi favorabila pentru imbunatatirea relatiilor cu partenerii din strainatate. In data de 16 februarie, va puteti ocupa de probleme casnice. Este cea mai potrivita zi pentru cumparaturi, reparatii si renovari. In data de 17 februarie, reluati-va activitatea cu forte noi, veti fi plini de energie si superiorii va vor aprecia harnicia si profesionalismul.

In data de 18 februarie, este posibil sa treceti prin momente grele pentru voi si pentru cei apropiati. Este putin probabil sa aiba loc vreo catastrofa, dar poate avea loc un eveniment care va va lasa o amprenta profunda in suflet.

Fiti economi in data de 19 februarie. In aceasta zi, puteti suferi pierderi serioase. 20 februarie este o zi buna pentru cariera. Rezultatetele muncii voastre nu vor fi doar recunoscute oficial, dar vor primi si multe laude din partea profesionistilor. In data de 21 februarie, la acestea se poate adauga o majorare semnificativa a salariului, pot aparea noi surse de venit. Incercati sa nu va irositi toate fortele in situatiile conflictuale, care se vor crea in data de 22 februarie.

In data de 23 februarie, schimbarea atmosferei in colectiv va poate uimi. In aceasta zi, toate se vor realiza datorita efortului depus de un colectiv foarte unit. Iar in data de 24 februarie, Gemenii vor avea o dispozitie romantica. Este posibil sa se implice in aventuri si sa faca nebunii. Incercati sa nu exagerati, ramaneti in limitele bugetului: urmatoarele doua zile va vor aduce probleme financiare si dezamagiri. Din fericire, aceste probleme vor fi temporare. In data de 27 februarie, este posibil sa plecati la drum, pot aparea oportunitati bune in plan profesional, iar in data de 28 februarie ranile sufletesti vi se vor putea vindeca.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Gemeni Februarie 2
3 4 5 6Horoscop Zilnic Gemeni Februarie 7 8 9
10 11 12 13 14Horoscop Zilnic Gemeni Februarie 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25Horoscop Zilnic Gemeni Februarie 26 27 28

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...