Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Zilnic Gemeni Aprilie 2014

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna aprilie va incepe cu probleme materiale. Situatia financiara nu va va nelinisti totusi pentru mult timp. In zilele de 2, 3 si 4 aprilie, vor avea loc schimbari placute in viata voastra: va puteti astepta la venituri financiare, avansari pe plan profesional si succes in activitati creative. Vi se poate propune un loc de munca foarte bun. Totusi, nu toate vor merge foarte lin. In data de 5 aprilie, superiorii nu va vor accepta ideile. Adoptati o atitudine echilibrata si actionati cum considerati de cuviinta. Ziua de 6 aprilie va va bucura cu venituri solide. In urmatoarea zi, incercati sa nu va asumati riscuri si evitati sa va investiti banii in piramide financiare. In zilele de 8, 9 si 10 aprilie, veti reusi sa va rezolvati problemele mai productiv: va puteti creste veniturile, este un moment bun pentru intalniri cu prietenii.

In data de 11 aprilie, concentrati-va in totalitate asupra muncii si reduceti la minim comunicarea cu cei de acasa. Toate cerintele, pretentiile si reprosurile ar trebui amanate pentru urmatoarea zi. In data de 12 aprilie, veti reusi sa purtati discutii intr-un mod mai cald si prietenos. Va aparea dorinta sa mutati muntii din loc si sa rezolvati toate problemele casnice acumulate. Spre seara, casa va straluci, iar cina va fi servita intr-o atmosfera de mica sarbatoare in familie.

In data de 14 aprilie, constiinta voastra ar trebui sa auda un semnal de pericol. In aceasta zi, se poate intampla orice: incepand cu un cutremur si pana la atentat. Ganditi cu rapiditate, nu intrati in panica, protejati-i pe cei apropiati. Dupa ce veti trece de dificultati, incercati sa nu va tratati nervii cu ajutorul alcoolului. Daca in data de 15 aprilie veti simti o astfel de slabiciune, in urmatoarea zi, nu veti reusi sa fiti in forma, ceea ce va fi un pacat, pentru ca in data de 16 aprilie, vor aparea oportunitati excelente pentru a va realiza pe plan profesional. Daca ati ajuns la inaltime, in zilele de 18 si 19 aprilie, meritele va vor fi recunoscute, veti castiga increderea si respectul partenerilor. Toate aceste impresii pozitive ar trebui sa va mentina moralul ridicat in urmatoarele trei zile, care se anunta a fi nu tocmai usoare. In aceasta perioada, diverse neplaceri vor fi urmate de momente jenante, iar pierderile financiare – de traume fizice. In aceste zile, s-ar putea sa supraevaluati multe in viata voastra.

In zilele de 24 si 25 aprilie, reprezentantii zodiei Gemeni vor simti sustinerea serioasa a persoanelor influente. Veti capata experiente noi, veti primi sanse noi si va veti ocupa de planificarea viitorului. Evitati cheltuielile inutile in data de 27 aprilie. In aceasta zi, nu numai ca nu veti avea bani in plus, dar s-ar putea sa va si bagati in datorii mari. Dupa ce ati depasit ultima tentatie a lunii, alcatuiti-va strategia, stabiliti-va obiectivele si sarcinile. Planurile voastre vor fi sustinute in totalitate de superiori, veti reusi sa-i convingeti pe colegi ca acestea merita realizate. In data de 30 aprilie, veti simti ca aceasta luna nu a fost traita in zadar.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Gemeni Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Gemeni Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Gemeni Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Gemeni Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...