Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara Ianuarie 2014

Ar fi bine sa petreceti prima zi din noul an pe canapea. Nu va clarificati relatiile, nu fiti prea curiosi. Faceti cumparaturile cu atentie: astrele nu promit venituri financiare nici in data de 1, nici in data de 2 ianuarie, asadar, evitati cheltuielile inutile.

Daca aveti probleme de sanatate, 3 ianuarie este o zi favorabila pentru inceperea unui curs de tratament. In general, in aceasta perioada puteti face orice procedura benefica pentru sanatate – rezultatul va fi satisfacator.

Zilele de 5 si 6 ianuarie vor fi favorabile in plan profesional. In aceasta perioada, se pot construi relatii bazate pe incredere atat in plan personal, cat si in cel profesional. Evitati sa luati sau sa dati bani imprumut in data de 7 ianuarie. Datoriile vor fi greu de restituit. Evitati petrecerile duse la extreme. Ziua de 8 ianuarie nu este potrivita pentru activitati intense. Pot aparea situatii neprevazute, de aceea trebuie sa fiti prudenti.

Daca nu va mai puteti tine in frau dorinta de actiune, puteti pleca intr-o calatorie in data de 9 ianuarie. Studentii ar putea sa mearga in aceste zile in excursii in strainatate pentru a-si suplini bagajul de cunostinte. Cei care planifica sa-si ia concediu, pot alege cu curaj o destinatie exotica. 10 ianuarie este o zi favorabila pentru intalniri romantice. In data de 13 ianuarie, puteti propune noi idei superiorilor: veti primi toata sustinerea lor si va veti putea planifica activitatea pe viitor. Va veti bucura de autoritate crescuta. Nativii, care nu pot decat sa viseze la o astfel de cariera, trebuie sa stie ca acesta este momentul favorabil pentru cautarea unui loc de munca de prestigiu.

Este recomandat sa petreceti ziua de 15 ianuarie in singuratate. In aceasta zi, nu va veti intelege prea bine nici cu prietenii, aparatele electrice se pot defecta. Ziua de 17 ianuarie va aduce nativilor din zodia Fecioara venituri solide. Puteti face investitii si va puteti extinde afacerea. In data de 18 ianuarie, nu va veti “intelege” nici cu transportul, nici cu mijloacele de comunicare. In general, va trebui sa reduceti comunicarea la minim. Prietenii, colegii si rudele va pot crea probleme in urmatoarea zi. Iar in data de 20 ianuarie va veti recapata optimismul si buna dispozitie. Va veti descurca usor cu lucrurile, care v-au chinuit in ziua precedenta.

In data de 22 ianuarie, in viata voastra pot avea loc shimbari neasteptate. Cea mai simpla metoda de a scapa de tensiune este, bineinteles, shopping-ul. Ziua de 24 ianuarie este perfecta pentru cumparaturi. In primul rand, in aceasta zi puteti primi bani, iar in al doilea rand, tot ce veti cumpara va fi de calitate superioara. Nici starea de epuizare, care poate aparea in ziua urmatoare, nu va va impiedica sa va bucurati de viata. In scurt timp va veti recapata energia si veti petrece ziua de 26 ianuarie acasa, intr-o atmosfera armonioasa si calda.

27 ianuarie va va aduce un nou val de energie si noi surse de venit. In general, luna ianurie se va termina pentru voi intr-un mod mult mai placut, decat cel in care a inceput. In data de 29 ianuarie, veti munci mult si productiv, fara sa simtiti vreo stare de oboseala, veti colabora cu colegii, iar reusitele voastre vor fi remarcate de superiori. Veniturile financiare vor creste. 31 ianuarie este un moment bun pentru a va gestiona banii cu folos.

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Fecioara Ianuarie 2 3 4 5
6Horoscop Zilnic Fecioara Ianuarie 7 8 9 10 11 12
13 14 15Horoscop Zilnic Fecioara Ianuarie 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Fecioara Ianuarie 26
27 28 29 30 31

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...