Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Zilnic Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara Aprilie 2014

In data de 1 aprilie, in timpul farselor, sa nu contati pe un public numeros. Este o zi nefavorabila pentru comunicarea cu o multime de oameni. Lucrurile vor merge mai bine in urmatoarele trei zile. Va veti descurca excelent si cu drumurile lungi, si cu stabilirea unor contacte noi pe plan profesional, si cu o colaborare creativa activa.

In data de 5 aprilie, fiti prudenti cu cunostintele noi. In data de 6 aprilie, veti reusi sa va descurcati in situatii jenante si ambigue. Iar in data de 7 aprilie, fiti atenti cu banii. Nu numai ca nu vi se va propune nimic nou, dar s-ar putea nici sa nu fiti platiti pentru ce ati facut.

In zilele de 8, 9 si 10 aprilie, va veti recapata buna dispozitie si increderea in sine, veti deveni mai fericiti si un pic mai bogati. Profesionalismul vostru nu va avea concurenta, in data de 9 aprilie, veti avea ocazia sa va realizati planurile, care pareau a fi doar un vis in ziua precedenta. In data de 10 aprilie, este posibil sa gasiti ceva pierdut de mult sau sa va bucurati de un cadou neasteptat din partea sortii. Tineti cont de faptul ca in data de 11 aprilie, ar fi mai bine sa ramaneti in umbra si sa amanati toate lucrurile importante pentru ziua urmatoare. In data de 12 aprilie, veti reusi sa faceti totul mult mai repede si eficient.

In data de 14 aprilie, veti avea nevoie de rabdare, calm si curaj, nu se stie de unde pot veni neplacerile, cum se vor comporta oamenii intr-o situatie de criza. Aceasta experienta ar trebui sa va faca mai puternici. In data de 15 aprilie, nu incercati sa va calmati nervii cu un shopping incontrolabil. Cumparaturile va vor goli portofelul si vor incepe sa va enerveze chiar in dimineata zilei urmatoare. Iar in aceasta zi, 16 aprilie, trebuie sa fiti eleganti, energici si fermecatori. Nativiii din zodia Fecioara vor avea nevoie in aceasta zi de putere de convingere, abilitatea de a remedia conflicte si de a castiga. In data de 18 aprilie, starea voastra pozitiva se va consolida, relatiile cu oamenii se vor imbunatati.

19 aprilie este o zi buna pentru imbunatatirea relatiilor familiale. Chiar daca au existat dificultati, in aceasta zi, veti reusi sa va iertati si sa va intelegeti unii pe altii. In data de 20 aprilie, ocupati-va de treburi profesionale. Nu lasati emotiile personale sa va distraga atentia. Faceti totul singuri, pentru ca cei din jur s-ar putea sa fie neintelegatori si lipsiti de tact. In data de 21 aprilie, se poate crea o situatie conflictuala, cauza careia nu poate fi prezisa. Va trebui sa treceti prin momente riscante si cu siguranta veti obosi atat psihic, cat si fizic. Urmeaza sa aveti o saptamana de contacte active atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Aveti o reputatie buna, doriti sa avansati, sa dobanditi cunostinte noi si nu va este teama de schimbari. Nativii singuri din zodia Fecioara isi pot intalni jumatatea in aceasta saptamana. In data de 27 aprilie, ar trebui sa faceti o pauza in comunicare si sa va ocupati de treburi personale, iar intalnirile si intelegerile de orice natura ar trebui amanate pentru data de 30 aprilie.


Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Fecioara Aprilie 2 3 4 5 6Horoscop Zilnic Fecioara Aprilie
7 8 9 10 11 12 13
14Horoscop Zilnic Fecioara Aprilie 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25Horoscop Zilnic Fecioara Aprilie 26 27
28 29 30

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...