Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Varsator

Luna martie incepe cu evenimente neasteptate care pot aduce schimbari semnificative in viata Varsatorilor, apropiindu-i de realizarea unor proiecte indraznete. Iar caderea energetica in data de 4 martie nu va fi de folos nici in munca, nici in comunicarea cu cei apropiati. Nu va varsati nervii pe ei. In curand totul se va rezolva. Ziua de 5 martie va poate aduce venituri financiare. In acest moment, banii sunt garantia stabilitatii voastre.

In data de 7 martie puteti trece de la starea de confort sufletesc la indoieli serioase. In aceasta zi pot avea loc certuri cu prietenii, neintelegeri in familie, neplaceri in afaceri. Nu complicati situatia. Aduceti-va aminte ca ziua de 8 martie este o sarbatoare minunata si aveti un motiv sa stati mai departe de situatii conflictuale. Norocul ii va insoti pe nativii din zodia Varsator in viata personala. In 12 martie va puteti astepta la intalniri romantice si noi cunostinte de perspectiva.

In a doua jumatate a lunii veti avea mult de muncit si o sa va mearga bine in toate. Nativii, a caror munca consta in negocieri si incheierea diverselor intelegeri, trebuie sa se mobilizeze in data de 16 martie si veti obtine succese maxime, care vor fi remarcate si apreciate de catre superiori. Prietenii va sustin, aveti noroc chiar si in jocuri de noroc. In familie in schimb se naste un conflict. Daca ati reusit sa nu bagati in seama mult timp nemultumirile persoanelor apropiate, treburile casnice nerezolvate, in 20 martie cineva isi va pierde rabdarea si va trebui sa va ocupati serios de acestea. Nu se recomanda in nici un caz sa mergeti la drum in 19 si 20 martie.

Ultima decada a lunii va fi foarte agitata si controversata. Deja in data de 22 martie va veti simti profesionisti de succes, capabili sa indeplineasca orice sarcina si cel mai important este ca munca va va aduce satisfactii. Dar in urmatoarea zi va veti confrunta cu obstacole de neintrecut in treburi. Poate ca, fiind ametiti de succes, v-ati propus niste proiecte irealizabile? Trebuie sa recalculati totul si sa va evaluati posibilitatile reale. 24 martie – o zi favorabila pentru petreceri, intalniri romantice, va va aduce o multime de emotii pozitive, dar va va afecta ritmul de munca. Veti reusi sa va ocupati serios de treburi numai in data de 25 martie. Starea de nemultumire de sine o sa treaca si veti dori sa va bucurati iarasi de viata. In perioada cuprinsa intre 29 si 31 martie, Varsatorii vor fi iarasi plini de energie si pregatiti sa-si arate potentialul creativ.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Varsator Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...