Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Varsator

Februarie – este vremea voastra: vremea indeplinirii dorintelor. Prima saptamana a lunii va fi deosebit de favorabila. Dar trebuie sa tineti minte ca nimic nu se obtine fara depunerea unui anumit efort. Nu a venit inca timpul sa va relaxati. Calatoriti, faceti cunostinte noi, satisfaceti cerintele intelectuale. Si nu amanati, profitati imediat de informatiile primite. Persoanele pe care le veti cunoaste in data de 3 februarie, v-ar putea schimba viata semnificativ. Iar banii vor incepe sa vina in data de 4 februarie.

In ultima luna a iernii, Varsatorii trebuie sa fie foarte atenti la sanatate. Cresteti-va imunitatea, in caz contrar o stare mai proasta va poate strica planurile in 7, 10 si 11 februarie. In data de 12 se asteapta un val de emotii pozitive. Este momentul perfect pentru o noua poveste de dragoste sau aventura.

In data de 13, puteti merge intr-o noua calatorie care va va oferi o multime de impresii placute. Oamenii sunt atrasi de voi si au incredere in voi. Profitati de acest lucru pentru a consolida relatiile parteneriale si familiale. Daca v-ati certat cu persoana iubita, un moment bun pentru impacare este ziua de 16 februarie. Dar fiti foarte atenti si buni cu cei din jur. Ganditi-va bine la tot ce spuneti. Dupa cum a spus Laroshfuco: “Acel care crede ca se poate descurca fara ceilalti – greseste, dar si mai mult greseste acel care crede ca ceilalti nu se pot descurca fara el.”

Fiti deosebit de atenti la ziua de 18 februarie. In aceasta zi, tensiunea emotionala, cauzata de luna plina, deseori duce la caderi nervoase si fapte necugetate. Nu planificati drumuri si intalniri importante pentru data de 20 februarie. In data de 21, este mai bine sa ramaneti singuri cu problemele voastre. Incercati sa vorbiti despre lucrurile care va nelinistesc cu o persoana apropiata, in care aveti incredere deplina.

O noua perioada norocoasa va incepe in data de 22 februarie si va dura pana la sfarsitul lunii. Va puteti astepta la reusite in mai multe domenii de activitate. Veti avea oportunitatea de a demonstra calitati profesionale excelente. In data de 25 februarie, Varsatorii isi vor putea satisface nevoia de comunicare activa. In aceasta luna nu aveti de a face cu probleme financiare dificile. La sfarsitul saptamanii, in 26 si 27 februarie, veti reusi sa va cheltuiti banii cu folos. Nu este vorba neaparat de cumparaturi reusite. Micile placeri de asemenea sunt o investitie reusita. Iarna v-a obosit, si organismul are nevoie de emotii pozitive la fel de mult ca de vitamine.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Varsator Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...