Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator – Horoscop Luna Decembrie

Horoscopul lunii Decembrie pentru Varsator

In prima zi din iarna, veti fi energici si activi. Este posibil sa mergeti in calatorii. In plan profesional si in studii vor avea loc schimbari pozitive. S-ar putea sa va ocupati in sfarsit de treburi pe care le-ati tot amanat inainte.

In zilele de week-end, 3 si 4 decembrie, incercati sa va pastrati cumpatul pentru a evita certurile, supararile si chiar accidentele. Ziua de 7 decembrie este favorabila pentru treburi casnice, daca v-ati gandit sa faceti renovari, sa va mutati intr-o noua locuinta sau sa achizitionati un nou apartament. De asemenea, este o zi favorabila pentru cumparaturi.

O intorsatura neasteptata in relatii va va nelinisti in data de 10 decembrie. Dar, din fericire, toate neintelegerile se vor aplana repede si pana in data de 12 decembrie, norocul si buna dispozitie va vor insoti in toate domeniile. In data de 13 decembrie, munca nu va merge ca de obicei din cauza unei stari mai proaste de sanatate. Dar in urmatoarea zi, veti straluci in treburile care necesita intelegere. Este valabil nu doar pentru munca, dar si pentru viata personala. 14 decembrie este o zi favorabila pentru casatorie.

Toata saptamana urmatoare, nativii din zodia Varsator vor fi nelinistiti din cauza neintelegerii din partea colegilor si a rudelor. Veti avea impresia ca toata lumea s-a inteles sa va enerveze. Nu va risipiti inutil cuvintele si nervii, daca este posibil, amanati rezolvarea problemelor pentru o perioada mai favorabila. Iar ziua de 21 decembrie promite Varsatorilor afaceri profitabile, returnarea lucrurilor pierdute si o suplinire semnificativa a bugetului.

Verificati minutios informatia primita duminica, in data de 24 decembrie – aceasta s-ar putea sa fie falsa. Dupa numeroase ghinioane, veti simti primul val de energie pozitiva in data de 27 decembrie. In urmatoarele zile, Varsatorii vor fi foarte activi si harnici. Folositi-va entuziasmul pentru a rezolva treburile casnice amanate. Gasiti timp pentru plimbari in aer liber si activitati sportive.

Astrele recomanda sa mergeti la cumparaturi in data de 29 decembrie. Veti putea sa va administrati intelept banii, sa achizitionati toate lucrurile necesare cheltuind cat mai putin. Incercati sa petreceti ultimile zile din acest an in singuratate. Nu sunt binevenite nici un fel de contacte – acestea va vor perturba echilibrul psihologic. O senzatie negativa poate aparea din cauza problemelor financiare. Incercati sa fiti atenti cu cheltuielile in data de 31 decembrie. Daca este posibil, abtineti-va in aceasta zi de orice fel de cumparaturi, nu dati bani imprumut.


Horoscop Zilnic Decembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 2Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 3Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 4Horoscop Zilnic Varsator Decembrie
5 6 7Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 8 9 10Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 11Horoscop Zilnic Varsator Decembrie
12Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 13Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 14Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 15Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 16 17 18Horoscop Zilnic Varsator Decembrie
19 20Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 21Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 22 23Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 24Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 25
26 27Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 28 29Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 30Horoscop Zilnic Varsator Decembrie 31Horoscop Zilnic Varsator Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...