Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2016


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop 2016 Varsator

Horoscop 2016 Varsator. Previziuni generale

Anul 2016 va aduce nativilor din zodia Varsator atat numeroase griji, cat si o mare de emotii placute. Veti avea o relatie destul de contradictorie cu guvernatoarea acestui an, Maimuta de Foc. De ce? Pentru ca Maimuta nu va reusi sa inteleaga si sa accepte tendinta voastra spre visare! Fiind obisnuita mai mult sa actioneze, decat sa gandeasca, guvernatoarea anului va incerca sa va aduca cu picioarele pe pamant. Pentru inceput, Maimuta de Foc va va supune unei incercari grele precum tradarea din partea unui prieten, concedierea de la serviciu sau o relatie foarte dramatica. Daca veti trece acest test cu demnitate, fara lacrimi, caderi nervoase sau isterii, lucrurile vor incepe sa mearga mult mai bine. Veti vizita o multime de locuri atractive, veti cunoaste persoane interesante si veti intelege ideea principala – in aceasta lume, poti realiza orice, daca nu te plangi de soarta si iei masuri active.

In anul 2016, barbatii din zodia Varsator va trebui sa-si apere pozitiile dobandite anterior acasa si la serviciu. Nu este un an usor, dragi Varsatori! Acceptati acest lucru si priviti adevarul in ochi – da, realizarile voastre din trecut sunt demne de toata lauda, dar nu poti trai doar cu amintiri. E timpul, dragi Varsatori, sa va implicati activ in realitatea inconjuratoare, sa va revizuiti stereotipurile si obiceiurile invechite, iar apoi inainte, cu curaj, spre noi victorii! Femeile din zodia Varsator, de asemenea, va trebui sa faca mai multe schimbari in propria persoana. Veti incerca sa va schimbati, in primul rand, aspectul fizic (de indata ce va veti schimba stilul si veti scapa de hainele vechi din garderoba, viata voastra va prinde mai multa culoare).

Horoscop Varsator 2016: Dragoste

Pentru nativii din zodia Varsator, anul Maimutei va fi o perioada favorabila si stabila pe plan sentimental. Daca sunteti singuri, in anul 2016, veti avea ocazia sa incepeti o relatie, care va duce la casatorie. Varsatorii casatoriti s-ar putea sa se plictiseasca un pic in urmatoarele luni. Partenerul vostru de viata va fi supraincarcat cu sarcini profesionale. Vi se va face dor chiar si de micile voastre certuri familiale, pentru ca jumatatea voastra, obosita dupa o zi de munca intensa, va fi foarte calma si linistita acasa. Vreti sa va inviorati relatia? Atunci iesiti mai des impreuna la diverse evenimente si petreceri.

Horoscop 2016 Varsator: Cariera, afaceri si bani

In anul 2016, Varsatorii se vor confrunta periodic cu probleme de natura financiara. Si sa nu dati vina pe crizele internationale si pe fluctuatiile valutare! Motivul pentru care veti lua, din cand in cand, bani imprumut de la rude, va fi propria voastra nechibzuinta, precum si un sir de achizitii destul de costisitoare si deloc necesare. Concluzia este urmatoarea – inainte sa deschideti portofelul, ganditi-va inca o data, oare intr-adevar cumparati ceva absolut necesar?

Anul 2016 nu va aduce nativilor din zodia Varsator schimbari in cariera. Daca va doriti de mult timp sa ocupati o functie mai inalta, exista putine sanse ca visul vostru sa se implineasca in anul Maimutei de Foc. Totusi, nu este cazul sa va-ntristati, stimati Varsatori! Pur si simplu, nu a venit inca timpul vostru, iar circumstantele deocamdata nu va favorizeaza. Ocupati-va in urmatoarele 12 luni de cresterea competentei voastre profesionale, obtineti o noua calificare, inscrieti-va la cursuri de perfectionare.

Horoscop Varsator 2016: Sanatate

2016 va fi un an dificil si imprevizibil, fapt care poate avea un impact nu tocmai pozitiv asupra sanatatii Varsatorilor. Pot aparea dureri de spate, la nivelul coloanei. Masajul profesional si procedurile termice va vor ajuta sa scapati de aceste probleme.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...