Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2015


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop 2015 Varsator

Horoscop 2015 Varsator. Previziuni generale

2015 va fi un an bun pentru Varsatori, daca acestia vor invata sa fie logici si coerenti. In caz contrar, pe parcursul anului vor aparea o multime de conflicte si neintelegeri. Cauza este faptul ca, in anul Caprei de Lemn, creativitatea si excentricitatea Varsatorilor nu vor fi binevenite. In anul 2015, ratiunea si conservatorismul reprezinta cheia succesului pentru toate semnele zodiacale.

Asadar, astrele ii sfatuiesc pe Varsatori sa mearga pe cai cunoscute si sa-si tiina creativitatea in frau. In plus, nativii din aceasta zodie trebuie sa ia o pauza de la comunicarea excesiva si sa acorde mai mult timp propriilor treburi. De fapt, acestea se vor intampla de la sine: in anul 2015, Varsatorii vor atrage cu greu atentia celor din jur, de aceea, in schimbul unei comunicari haotice, vor alege sa petreaca mai mult timp cu prietenii si persoanele apropiate.

Cu alte cuvinte, anul 2015 ii indeamna pe Varsatori sa nu-si risipeasca energia in zadar. Daca vor reusi sa-si canalizeze energia si talentele intr-o singura directie, Varsatorii vor ramane surprinsi de cat de favorabil si productiv este anul 2015.

Horoscop 2015 Varsator: Dragoste

In anul 2015, astrele ii indeamna pe reprezentantii zodiei Varsator sa se gandeasca mai putin la propria persoana si mai mult la persoana iubita, in caz contrar, conflictele vor fi inevitabile. Lucrurile, pe care partenerii Varsatorilor pana acum le-au acceptat vrand-nevrand, pot duce in anul 2015 la certuri si chiar despartire. Printre obiceiurile proaste, care in anul Caprei de Lemn nu ii vor fi iertate acestui semn zodiacal, se enumara: independenta crescuta, obiceiul de a actiona dupa propria dorinta, egocentrismul si multe altele. De fapt, este suficient ca Varsatorul sa tina cont de parerea persoanei iubite, sa faca planuri comune, si atunci, in anul 2015, relatia va trece testul de rezistenta.

Nativii singuri din zodia Varsator vor lega relatii noi mai greu, decat de obicei, in schimb, le vor trata cu mai multa seriozitate. Astrele ii sfatuiesc pe Varsatori sa se cuminteasca, sa invete sa-si sacrifice propriile interese pentru binele persoanelor apropiate – in acest caz, in anul 2015, vor avea o viata personala fericita si armonioasa.

Horoscop 2015 Varsator: Cariera, afaceri si bani

Pentru a se afirma pe plan profesional, Varsatorii va trebui sa munceasca destul de mult in anul 2015. De fapt, va trebui oricum sa munceasca mult chiar si pentru ca lucrurile sa continua sa mearga la fel ca in anul trecut. In anul Caprei de Lemn, pot aparea neplaceri in munca, neintelegeri cu colegii si superiorii, si alte probleme neplacute. Toate acestea se pot intampla din cauza faptului ca natura acestui semn zodiacal va intra in disonanta cu caracterul general al anului 2015 si cei din jur vor deveni mult mai critici fata de Varsatori.

Varsatorii pot contracara influenta negativa a anului 2015 prin cateva lucruri. In primul rand, trebuie sa se concentreze asupra muncii, astfel incat colegii si superiorii sa nu aiba motive pentru critici. In plus, Varsatorii s-ar putea ocupa in acest an de proiecte individuale, care nu necesita implicarea altor persoane. Si in cele din urma, in anul 2015, astrele ii sfatuiesc sa puna in prim plan logica, si nu emotiile. Daca vor reusi s-o faca, dezavantajele anului se vor transforma in avantaje, ajutandu-i sa ajunga la succes.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...