Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2013


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop 2013 Varsator

Horoscop 2013 Varsator. Previziuni generale

Tot ce e mai important se va intampla aproape la sfarsitul anului, cand vei simti pe deplin schimbarile produse in anturajul apropiat. Iar pana atunci, bucura-te de ce ai – de munca interesanta, de armonie in familie si in relatia de dragoste si de portofelul care se umple in mod regulat. Si toate acestea iti vor permite sa treci cu capul sus prin sirul de concurenti si rauvoitori. Invulnerabilitatea ta va fi demna de invidie. Asadar, fa-ti treburile linistit, nu baga in seama fleacurile si abordeaza rezolvarea oricarei probleme din punctul de vedere a perspectivelor de viitor. Totusi, astrele avertizeaza: s-ar putea sa fii nevoit sa-ti aperi demnitatea si onoarea in instanta. Si cu toate ca vei castiga procesul, vei cheltui destul de multi bani. Rudele si persoanele apropiate iti vor oferi un sprijin financiar substantial, dar cel mai mult va avea de suferit totusi buzunarul tau.

Iar acum sa vorbim despre lucruri placute. Cand toate greutatile si necazurile vor ramane in urma, in viata ta va aparea un sentiment luminos. Si iti vei imparti libertatea si independenta, de buna voie si cu mare placere cu persoana pe care ai cautat-o probabil toata viata.

Horoscop 2013 Varsator. Munca si cariera

De succese pe plan profesional va depinde nu numai starea ta de spirit si sanatate, dar si situatia in alte domenii ale vietii. In prima jumatate a anului 2013, vei avea sansa sa-ti consolidezi pozitia pe plan profesional, sa construiesti o fundatie solida pentru proiectele lansate in ultimii doi ani si sa le aduci la cel mai eficient nivel. Acest lucru trebuie facut, pentru ca toamna vantul o sa inceapa sa bata din alta directie si, din motive care nu depind de tine, procesul va incetini. Ca sa nu se opreasca de tot, ia in considerare faptul ca regulile jocului se schimba.

Daca inainte era usor sa negociezi si sa gasesti compromisuri cu colegii si partenerii, acum va trebui sa-ti aperi pozitia cu fermitate si argumente solide, fara sa faci vreun pas inapoi. De asemenea, util ar fi sa incepi sa te folosesti de resursele altora pentru rezolvarea problemelor profesionale. Resursele tale – atat banii, cat si proprietatea intelectuala – ar fi bine sa ramana intr-un loc sigur. Celor care se afla acum in cautarea vocatiei, astrele le recomanda sa ia in considerare urmatoarele profesii: designer, agent de publicitate, bijutier, psiholog si pedagog.

Horoscop 2013 Varsator. Finante

Treburile financiare alcatuiesc un tablou contradictoriu, chiar cu cateva elemente de misticism. Acesta seamana foarte mult cu o istorie veche din viata unei gradini zoologice, al carei stapan sustinea in fata vizitatorilor, aratandu-le un crocodil, ca daca il masori de la cap la coada – are 4 metri lungime, iar daca il masori de la coada la cap – 4,22 metri. Si tu, in momentul calcularii finantelor, s-ar putea sa observi o nepotrivire similara. Cauzele posibile ale acestui fenomen pot fi datoriile vechi, uitate de mult. Sarcina ta este sa gasesti creditorul si sa-i dai banii sau sa-l cauti pe datornic si sa-ti restitui banii. Ar fi bine s-o faci pana in septembrie, pentru ca regula nescrisa: frate, frate, da’ branza-i pe bani, dupa o pauza lunga va intra iarasi in vigoare. Pe langa acestea, problemele financiare pot fi consecintele cheltuielilor irationale pe distractii si incercarilor tale esuate de a-ti suplini bugetul prin participarea la jocuri de noroc. Bineinteles, persoanele apropiate te vor sustine oricand, in caz de ceva te poti baza pe ele. Dar nu abuza de bunatatea lor. Cea mai buna solutie este sa cauti surse de venit noi si obligatoriu legale.

Horoscop 2013 Varsator. Dragoste

La figurat vorbind, una dintre literele altfabetului va deveni favorita ta in anul 2013 si o vei scrie incontinuu oriunde vei avea ocazia: in carnetel, in agenda, pe geamul inghetat, la plaja pe nisip si chiar pe bancnote de bani. Totusi, exercitiile de caligrafie se vor termina destul de repede, la inceputul primaverii, cel tarziu – vara. Anume atunci va veni timpul sa rostesti intregul nume (si nu doar prima litera din el) al subiectului pasiunii tale. Sentimentul delicat si tandru, aparut inca anul trecut, va da nastere unei povesti pasionale de dragoste, iar cu timpul se va ajunge la o relatie serioasa.

Dar e posibil ca astrele sa greseasca si inima ta sa fie pustie la inceputul acestui an. Ce sa-i faci, se mai intampla. Dar asta nu va afecta nicicum finalul. In aceeasi perioada, vei intalni o persoana care o sa-ti placa din toate punctele de vedere. Ramane doar sa-ti urez fericire si o viata lunga impreuna. Cei care nu s-au regasit in descrierile de mai sus trebuie sa aiba grija de persoanele apropiate si iubite. Anume ei va trebui sa amelioreze orice conflict sau neintelegere in familie. Tot lor li se va atribui si rolul de sef in treburile casnice.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...