Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2012


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop 2012 Varsator

Horoscop 2012 Varsator Sanatate

Sanatate. Este indicat sa acordati atentie sanatatii chiar de la inceputul anului. In caz contrar, la inceputul primaverii rezervele voastre vor fi epuizate si acest lucru va avea consecinte negative in toate sferele vietii, veti deveni irascibili, tensionati. Luptati cu viciile, fiti prudenti cu dietele, incercati sa va sporiti imunitatea, mentineti o alimentatie echilibrata.


Horoscop 2012 Varsator Cariera

Cariera. Anul precedent a pus deja bazele realizarilor Varsatorilor pe plan profesional. In anul Dragonului de Apa, schimbarile vor fi favorabile. Sa nu va fie frica de noi metode de lucru, noi domenii de activitate, chiar daca acestea se vor deosebi radical de cele vechi si vor mira pe cineva din jur.


Horoscop 2012 Varsator Finante

Finante. Pe parcursul anului 2012, situatia materiala a Varsatorilor va ramane stabila. O perioada foarte favorabila pentru incheierea contractelor noi si rezolvarea problemelor financiare sunt lunile martie si noiembrie.


Horoscop 2012 Varsator Viata Personala

Viata personala. In primele opt luni ale anului Dragonului de Apa, Varsatorii vor fi indraznetii, se vor bucura de o crestere de popularitate in randul persoanelor de sex opus, dar vor fi, in acelasi timp, obraznici si conflictuali. Asadar, succesele in dragoste vor fi urmate de certuri si situatii neplacute. Abia toamna, totul va reveni la normal si, in sfarsit, va veti da seama de cata putere si rabdare au avut nevoie partenerii vostri ca sa ramana alaturi de voi in aceasta perioada grea.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...