Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 21-27 August 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 21 august – 27 august 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 21 august – 27 august 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, zbucium al nativului provocat de faptele sau de dialogurile cu un prieten care are “inițiative” mai puțin fericite. În acest sector, pe 22 august, se va plasa și influența Lunii Pline în Vărsător, cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului. Aceasta va crea situații inedite, reacții intense, de-o parte și de alta a celor implicați într-o relație de prietenie, de simpatie, de colaborare.

Oricât de justificate ar fi unele dintre reacțiile lor, este bine ca Berbecii să rămână raționali și să-și păstreze umorul altfel riscă o escaladare inutilă a unui conflict care, la o analiză atentă, nici nu se bazează pe chestiuni de viață și activitate de nerezolvat. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va pune problema trecutului, idei, inițiative, decizii, ale căror consecințe bănești se consumă în prezent.

Astfel, nativii vor fi obligația să ia act de unele exagerări, naivități sau gesturi mai puțin chibzuite pe care le-au comis și care acum îi costă (scump) sau îi pun în situația de a “inventa ceva” pentru a atenua impactul destabilizărilor financiare provocate.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, destul de mult echilibru organic, mai ales dacă nativii vor adopta restricțiile autoimpuse ca un fel de a trăi sănătos. La începutul zilei de 23 august (h: 00:35), Soarele va intra în zodia Fecioare pe care o va tranzita până pe 22 septembrie; el se va plasa în casa a VI-a a sănătății fiind un factor real de forță, de recuperare, de învigorare sau de depășire a unor etape șubrede pentru trup.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, energie și chef de viață; motivații puternice de ordin afectiv. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, cercetarea unor modalități noi de a face bani.

Horoscop Urania Taur 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, tulburări interioare provocate de impactul pe care îl vor avea asupra conștiinței Taurilor evenimentele din planul profesional, social sau politic la care vor participa și care le vor pune probleme de etică, de metodă dar și de cunoaștere pentru că, “în focul luptei”, aceștia vor sesiza aspecte ce vor trăda trăsăturile de caracter ale colegilor sau ale superiorilor de care nativii nu au avut habar și care nu le vor face o impresie bună, șubrezindu-le încrederea în aceia.

Situațiile ieșite din comun se vor explica și prin influența răscolitoare și provocatoare a fazei de Lună Plină, în Vărsător, din 22 august. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va introduce destul de multe procese de conștiință, replieri, renunțări la idei, proiecte sau relații pe care nativul le cultiva până nu demult.

Va fi o perioadă a interogațiilor dramatice și a analizelor în speranța că vor afla adevărul sau direcția corectă. Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, joc alternativ, fie pe direcția simpatiei și a bunei înțelegeri cu prietenii, fie pe direcția cultivării acelora din rațiuni socio-profesionale.

La începutul zilei de 23 august (h: 00:35), Soarele va intra în zodia Fecioarei, luminând, până pe 22 septembrie, relațiile sentimentale; asta nu înseamnă că Taurii se vor arunca în brațele aventurii cuprinși de o frenezie oarbă; dimpotrivă, ei se vor lăsa conduși de logică, de bun-simț și de măsură.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, factorii de stres îi pot face pe Tauri să se enerveze repede, să se plictisească, să se lase influențați de vremea de afară ori de vorbele cuiva de la locul de muncă care “nu le pică bine”. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, îndemnuri astrale spre stabilitate organică și echilibru interior.

Horoscop Urania Gemeni 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, informații destabilizatoare, evenimente care se desfășoară în sau cu public și care lansează proiecte, premize și idei ce îi vor pune în încurcătură pe nativi pentru că aceștia fie nu vor fi pregătiți să le asimileze, fie, din perspectiva propriilor lor principii de muncă și viață, nu le vor înțelege și accepta decât cu prețul unor sacrificii de ideal și conștiință. Răstimp al unor interogații interioare cu privire la actualul lor statut sau la legitimitatea unor planuri mai îndrăznețe pentru care fac efortul să le pună în aplicare.

Contextul va fi trăit cu intensitate sporită din cauza fazei de Lună Plină în Vărsător, produse cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de șase luni, până pe 19 ianuarie 2022, va instaura un regim mai puțin stabil pentru sănătate.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, secvențe publice flatante pentru vanitatea unora (laude, felicitări, distincții, “presă favorabilă”, admirație). La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până pe 22 septembrie, se va plasa în sectorul treburilor casnice și de familie, introducând nevoia de ordine, la propriu și la figurat, de curățenie materială și morală, de limpezire la nivel relațional.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, relații de prietenie dinamice, intense pe fondul înmulțirii activităților comune asumate de comun acord. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, nevoie de calm și de temperare a pasiunilor și a stărilor de spirit care le consumă energia.

Atenție la perioada 19 – 20 august care poate fi însoțită de dialoguri “încinse” (controverse, dispute) care pleacă de la chestiuni de principiu, de legitimitate sau de autoritate și degenerează în acuzații și replici acide.

Horoscop Urania Rac 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, posibile situații care conturează o vulnerabilitate privitoare la bunurile materiale personale sau a celor puse în discuție pe fondul unui conflict, a unei dispute în care este implicată o instituție a statului sau în contextul unor litigii și revendicări.

Informațiile destabilizatoare, disputele sau deciziile luate sub presiunea evenimentelor își pot găsi explicația în Luna Plină, în Vărsător, produsă cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de șase luni, până pe 19 ianuarie 2022, va submina încrederea și temeiul unor prietenii.

Întrebări și lămuriri cu privire la chestiuni de ordin administrativ ori efort de adaptare la condițiile de viață ale unor priorități ce țin de studiu, învățătură, nevoia de a susține niște examene, de a se perfecționa profesional; perioadă bună pentru acumularea de cunoștințe teoretice și de deprinderi practice sporită și ajutată în chip esențial, din 23 august, de către Soare, care va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie.

Pentru moment, acest sector este tranzitat de Soare, Mercur și Marte (ulterior, vor rămâne doar două planete), care vor exercita o influență intensă asupra felului în care nativii vor recepta informațiile de interes personal și vor patrona, corect și eficient, deplasările cu scop precis (nu de divertisment).

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, concentrare pe chestiunile curente dar dificile de muncă, afirmare publică, relații sociale, atribuții de serviciu sau exercitare a puterii. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, cei născuți în zodia Racului vor fi obligați să facă abstracție de neajunsurile unei relații pentru a continua o activitate de interes și beneficiu comun.

Horoscop Urania Leu 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, relațiile parteneriale vor fi puse la încercare de Luna Plină în Vărsător, din 22 august, care va genera confruntări speciale, originale, intense ce îi vor obliga pe nativi să aibă reacții pe care nu le-au mai trăit sau nu la acest prag de intensitate.

De aceea, ar trebui evitate întâlnirile și abordarea subiectelor despre care se presupune că ar putea degenera rapid, prin replici, provocări și acuzații, în conflicte deschise; din dorința de a convinge, de a intimida sau de a se apăra și a demonta acuzațiile celor cu care se confruntă, nativii ar putea să spună lucruri pe care le gândeau și înainte dar pe care nu le rosteau cu voce tare ori să invoce fapte care să dezvăluie un adevăr ascuns. Mecanismul poate avea un efect special în cadrul unor anchete, rechizitorii, mărturii și procese.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, preocupări de ordin financiar sau patrimonial, de importanță diferită, care vor fi soluționate corect, rapid și profitabil, grație Soarelui care le va insufla, între 23 august și 22 septembrie, metodă și logică. Între altele, prezența Soarelui în sectorul banilor câștigați prin efort personal va contribui la găsirea unei soluții profesionale utile chiar dacă nu “pe bani mulți”.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, mici neconcordanțe, dezamăgiri sau condiții puse în calea împlinirii unor premize de viață cotidiană care vor fi împiedicate sau complicate, de către persoane particulare sau de către instituții, la tot pasul, mai ales dacă ele se vor petrece în contextul unei deplasări, delegații sau excursii.

Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, probleme de imagine sau de autoritate profesională tulburate de contradicțiile ivite pe fondul abandonării nativilor de către colaboratori sau parteneri.

Horoscop Urania Fecioara 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, sectorul sănătății de fiecare zi va fi pus la încercare prin intervenția Lunii Pline în Vărsător, din 22 august. Nota generală privește o rată mai mare de tulburări la nivel sistemului nervos central și periferic, al circulației arteriale și venoase, al osaturii picioarelor în zona anatomică dintre genunchi (rotulă) și articulația gleznei, cu afectare trecătoare a stării de spirit și a proceselor cerebrale.

Posibile situații speciale care se vor reflecta la locul de muncă, direct sau indirect, asupra regimului de viață profesională și/sau salarială al nativilor. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va destabiliza multe dintre componentele pe care se bazează gândirea, construcția personală sau scara de valori și relații socio-profesionale a Vărsătorilor.

Aceștia, sub imperiul unor destabilizări sau nesiguranțe, vor fi obligați să se adapteze și să înțeleagă cerințele momentului care le impun un mod de viață cu “pași mici”, cu proiecte și mize personale pe termen scurt.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, Fecioarele vor încerca să rezolve repede, corect și legal o chestiune partenerială care le abate atenția de la lucrurile esențiale. Principala lor dorință va fi să pună ordine, să reglementeze, să instaureze un sistem corect de dialog și de muncă (cooperare).

În acest efort personal, ca atitudine și inițiativă, ei vor fi ajutați de influxurile pozitive ale Soarelui din 23 august; acesta va străbate zodia Fecioarei până pe 22 septembrie. Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, oarecare șansă de a câștiga un “ban în plus”. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, nesiguranță în privința unor idealuri mai vechi care par a fi intrat în contradicție cu exigențele momentului.

Horoscop Urania Balanta 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, stări de spirit speciale care îi pot împinge pe nativi la inițiative năstrușnice (varianta “simpatică”) sau stranii care nu întotdeauna vor fi înțelese corect sau vor fi bine primite de către cei cărora le vor fi adresate. Sentimentele răscolite vor crea un amestec între ceea ce vor și ceea ce își doresc.

Deși, cei născuți în Balanță cultivă relațiile sentimentale delicate, elegante, blânde, frumoase, de data aceasta, sub impulsul tulburător al Lunii Pline în Vărsător, din 22 august, lucrurile ar putea lua o turnură specială. Posibil moment al succesului în cazul artiștilor și interpreților. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de șase luni, până pe 19 ianuarie 2022, va introduce elemente de îndoială sau de dezechilibru în chestiunile materiale cu miză (mai) mare (recuperări, drepturi succesorale, despăgubiri).

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, starea de spirit va fi una plăcută, favorabilă relaxării sau muncii în condiții bune, de calm și toleranță. Mai specială se arată a fi, pe fondul intrării Soarelui în zodia Fecioarei, în casa a XII-a a bolilor lungi, karmice sau a suferințelor mai greu de diagnosticat.

Acesta va controla, până pe 22 septembrie, sistemul digestiv, organele plasate în zona abdomenului (stomac, pancreas, ficat, splină, intestin gros și subțire). Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, impact favorabil asupra relațiilor parteneriale prin comportamentul controlat, temperat și binevoitor al nativilor care se vor da dovadă de onestitate și spirit de cooperare în dialoguri și negocieri.

Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, atașamente trecătoare față de unele bunuri pentru care vor face diligențe, insistând să le obțină în alte ipostază decât cea banală a cumpărării prin donații, cadouri, împrumuturi.

Horoscop Urania Scorpion 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, universul domestic și relațiile de familie vor fi tulburate de influența Lunii Pline, în Vărsător, din 22 august. Aceasta va scoate la suprafață nereguli, suferințe nerostite, nemulțumiri neformulate și le va da glas într-un chip brutal.

Posibile evenimente care tulbură liniștea familiei și care au altă sursă decât relația interumană a nativului cu părinții (accident, criză financiară, urgență medicală, impas profesional). Nu sunt excluse situațiile importante, care vor antrena schimbări semnificative în viața profesională sau în statutul social al nativilor.

În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va pune problema stabilității unei relații parteneriale, a trăiniciei unor contracte, introducând accente de îndoială și surpriză. Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, perioadă în care Scorpionii vor dori să se izoleze în universul sentimentelor, al bucuriilor simple, al culturii, al artelor, al religiei.

Nostalgii și disponbilitate spre împăcare. La începutul zilei de 23 august (h: 00:35), Soarele va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie, și va lumina sectorul relațiilor de prietenie; pentru început, el va fi secondat de Marte și Mercur; împreună vor da un temei real relațiilor care vor trece, astfel, proba eficienței, a încrederii și a utilității respectivei comunicări sau conlucrări.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, ipostaze mai puțin armonioase pentru muncă, concentrare și atenție pe detaliu (dureri de cap, nervozitate, indiferență, neglijență, plictiseală, insomnie). Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, posibile condiții dificile puse de un partener de viață, de afacere sau de contract pentru ca viața și activitatea lor comună să poată continua.

Horoscop Urania Sagetator 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, surprize, situații inedite, dialoguri care vor pune în evidență un aspect necunoscut pentru Săgetători și care vor avea darul să le schimbe părerea despre un om sau o situație, descoperiri semnificative prin studiu, lecturi, documentare, informare, schimb de idei cu persoane competente, participare la activități publice importante.

Deplasări neprevăzute. Multe dintre aceste ipostaze de viață vor fi declanșate sau amplificate, în efectul lor, de Luna Plină în Vărsător, din 22 august, care se va produce în sectorul comunicării. Nu sunt excluse schimbările bruște de opțiune profesională (renunțarea la un profil universitar sau abordarea unei pregătiri de specialitate într-o direcție nouă, mai promițătoare, pentru cei maturi).

În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va introduce elemente de nesiguranță sau va sugerea necesitatea revenirii la o decizie inițială în planul sănătății (schemă de tratament, operație, medicație, diagnostic). Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, se vor intensifica solicitările profesionale pe fondul intrării Soarelui în zodia Fecioarei, în ziua de 23 august.

Dar, prezența lui, până pe 22 septembrie, în casa a X-a a carierei, a numelui și a succesului, le va fi utilă nativilor pentru că astrul va introduce ordine, metodă, răbdare și disciplină în activitățile publice sau în cazul unor funcții și responsabilități care trebuie abordate cu tact și profesionism.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, interes pentru activitățile sportive, pentru distracțiile care le vor permite Săgetătorilor eliberarea stresului, a încordării și a nervozității prin relaxare activă. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, efort de stabilizare a funcțiilor organice tulburate de oboseală, căldură, suprasolicitare la locul de muncă.

Horoscop Urania Capricorn 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, situații speciale cu impact asupra banilor câștigați din muncă (imposibilitatea de a duce un proiect la bun sfârșit, de a onora o comandă). Unele evenimente li se vor părea nativilor neverosimile, greu de înțeles sau de acceptat pentru că Luna Plină în Vărsător, din 22 august, va introduce un aer de stranietate, de artificial în evoluția unor evenimente care le vor scăpa de sub control. Unele dintre acestea vor fi catalogate drept coincidență nefericită, accident sau context stupid.

În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va crea ipostaze în viața afectivă care îi vor pune pe gânduri de Capricorni. Relațiile părinților cu copiii vor fi abrupte, când mai stabile, când mai deteriorate, dar niciodată mulțumitoare.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, cei care sunt în plin proces de reașezare a vieții lor profesionale vor lucra intens pentru a pune lucrurile la punct: documentare, susținere de interviuri, perioade de probă, informare, acumulare de date.

În ajutor, în acest demers, le va veni Soarele care, din 23 august până pe 22 septembrie, va tranzita zodia Fecioarei, creând cadrul necesar de seriozitate, concentrare și dedicare asupra respectivei teme de viață. Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, parcurs normal în viața de familie.

Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, context interesant pentru cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare care le va permite multora să ajungă la viziuni mature, șlefuite îndelung; Capricornii vor respinge improvizația, superficialul, neseriozitatea sau precaritatea în activitatea lor de creație; cei mai avantajați vor fi arhitecții, designerii, cei care lucrează în domeniul urbanismului, al artei monumentale, al amenajărilor interioare sau exterioare, al scenografiei.

Horoscop Urania Varsator 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, perioadă agitată. Va fi vorba de influxurile Lunii Pline în Vărsător, din 22 august, care se vor manifesta în sectorul casei I a trupului și psihicului lor.. Evenimentul are conotația unei secvențe importante care va antrena, prin participarea Soarelui, și casa relațiilor parteneriale.

Momentul va fi străbătut de fior astral, de o forfotă mentală, de emoții care, până la urmă, ar putea să treacă fără să fie confirmate de un eveniment real; va fi varianta fericită a Vărsătorilor care doar vor fi cuprinși de presimțiri dar nu vor trăi, concret, un eveniment neplăcut.

În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va crea praguri de încredere sau de conflict în relația nativului cu unii membri de familie. Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, moment care, pentru unii, ar putea reprezenta o poartă deschisă spre un câștig rezultat din muncă sau răsplata pentru o activitate extraprofesională (merite personale, activități de binefacere).

La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie; în acest răstimp, el se va plasa, de-a dreptul strategic, în cazul celor care au litigii sau “pricini” materiale nerezolvate, în casa a VIII-a. El le va da răbdare, metodă, o înțelegere corectă a situației, o evaluare realistă a inițiativelor și propunerilor care li se vor face.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, enervări trecătoare la auzul unor știri sau comentarii neavenite. Disconfort în contextul unei deplasări sau al prezenței lor la o întrunire. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, unii vor trebui să intervină personal pentru a pune lucrurile la punct într-o chestiune ce-i privește pe părinți sau buna desfășurare a activității în propria lor gospodărie.

Horoscop Urania Pesti 21-27 August 2021

Între 21 și 22 august, după-amiaza, contextul astral va stimula și va suprasolicita sistemul nervos central și periferic și sistemul circulator al nativilor. Va fi o perioadă delicată din cauza vibrațiilor Lunii Pline în Vărsător, din 22 august, la care Peștii vor fi receptivi. Ei vor trăi o stare de “încărcare” interioară care, pe mulți, îi va pune pe gânduri, ca și cum ar fi vorba de simptomele premergătoare unei modificări organice. Ele se vor risipi în două-trei zile dar, prudența și menajarea organismului, rămân condiții esențiale pentru a trece cu bine acest moment astral intens.

În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va pune la încercare toate ideile, concepțiile, reprezentările, părerile și informațiile nativilor despre lume, viață și familie, despre evenimente și despre propria lor profesie, obligându-i pe nativi să le cântărească atent și apoi să decidă ce vor face cu ele. La multe, firește, Peștii vor renunța, pe altele, mai noi, le vor accepta.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, Luna va traversa semnul zodiacal al nativilor despre care vorbim acum și le va induce acestora o stare de confort interior, permițându-le să se liniștească după furtuna prin care au trecut cu câteva zile în urmă.

La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie, și se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale, ceea ce va fi în avantajul Peștilor care vor deveni mai obiectivi, mai puțin impresionabili, mai pragmatici în toate tipurile de relații, mai ales în cele care presupun un interes sau un avantaj personal ce trebuie apărat.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, preocupările bănești obișnuite. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, Peștii vor manifesta dorința de a-și argumenta o atitudine prin dovezi clare.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Luna si slabitul?
  Ritmurile Lunii in lupta cu kilogramele in plus

  Dieta astrala pentru o siuleta perfecta. Slabeste in functie de fazele lunii.

 • Numerologia relatiilor - Data primei intalniri
  Numerologia relatiilor: Data primei intalniri

  Afla care este cifra care iti guverneaza relatia de dragoste.

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.

 • Trasaturile predominante ale zodiilor.
  Trasaturile predominante ale zodiei tale

  Caracteristicile si trasaturile pronuntate ale semnelor zodiacale.

 • Atitudinea semnelor zodiacale fata de vicii
  Horoscopul viciilor

  Atitudinea semnelor zodiacale fata de alcool, fumat si dulciuri.

 • Ce masina ti se potriveste?
  Preferintele Auto in Numerologie

  Masinile care ti se potrivesc in functie de cifra destinului.