Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania 2012. Predictii Urania 2012

Horoscop Urania 2012

Anul 2012 va duce multa bucurie si fericire pentru toate semnele zodiacale. Chiar daca multa lume crede ca anul 2012 va duce multe dezastre naturale, sau chiar sfarsitul lumii dupa cum zic unii, cu siguranta ca nu va fi asa.

Anul 2012 va fi unul care va aduce schimbari majore in constiinta umana. In data de 1 Ianuarie 2012, Venus, planeta dragostei si Neptun planeta omenirii vor trece in semnul Varsatorului, acest eveniment va duce un nou ciclu de speranta, pace si noi viziuni de viitor.

Nativii din toate cele patru elemente: Foc, Aer, Pamant si Apa vor trai fiecare cate o experienta diferita datorita tranzitului planetar.

Nativii din semnele de Foc: Berbec, Leu si Sagetator vor fi cei care vor muta si muntii din loc atunci cand va fi nevoie. Berbecii vor fi cei care vor avea spirit de initiativa si vor coordona diferite proiecte in anul 2012. Leii vor fi cei care vor aduce idei proaspete in fiecare domeniu de activitate iar toata lumea va fi multumita de ei. Sagetatorii sunt cei care vor munci din greu pentru a transforma idealurile in realitate si se vor asigura ca rezultatul sa fie unul cat se poate de pozitiv.

Nativii din semnele de Pamant: Taur, Fecioara si Capricorn vor prelua idei si concepte de la altii si le vor transforma in realitate. Ei vor fi cei care in 2012 vor pune pe primul plan studiul si conservare mediului inainte de a construi structuri noi. Nativii din Taur vor fi cei care vor veni cu idei pentru pastrarea frumusetii zonelor verzi, nativii din Fecioara se vor folosi de ideile Taurilor pentru pastrarea frumusetilor naturii intacte, iar Capricornul va dobandi roadele naturii de pe Pamant.

Nativii din semnele de Aer: Gemeni, Balanta si Varsatorii sunt cei care favorizeaza arta, stiinta si educatia, facand tot posibilul pentru a spori cunoasterea umana. Gemenii se vor uita de doua ori la ideile lor din trecut pentru a le pune in practica in viitor si pentru a se asigura ca vor functiona intr-adevar .Nativii din Balanta sunt cei care vor strange oameni impreuna si ii vor determina sa isi impartaseasca ideile, sa le pune in practica astfel incat sa faca schimbari pozitive in structura societatii civile. Varsatorii sunt cei care vor aduce impreuna pe conducatori si le vor induce ideea ca se poate trai si fara razboi.

Nativii din semnele de Apa: Rac, Scorpion si Pesti sunt cei care detin cele mai multe emotii pe lumea aceasta. Ei vor incerca sa gaseasca modalitati de a dermina oamenii sa intelega diferentele de cultura, experiente traite si personalitati. Racii sunt cei care inteleg cel mai bine iubirea si cred cu tarie in construirea unei vieti personale pentru fiecare individ in parte si nu se vor lasa pana nu vor vedea acest vis realitate. Scorpionul este cel care va cauta totdeauna dincolo de lucrurile evidente incercand sa vad ce este posibil, ce se poate face si ceea ce nu se poate face. Pestii sunt cei care privesc dincolo de lumea materiala, vor incerca sa priveasca intr-o lume plina de spiritualitate si in care tot ceea ce se va intampla va fi etic.

Nativii din toate semnele zodiacale ar trebui sa fie constienti de oportunitatile care exista in viata si sa incerce sa repare tot ceea ce nu merge bine si sa imbunatateasca lumea din jurul lor. Fiecare om are propriul sau scop in aceasta viata, nimeni nu va reusi sa faca ceea ce isi propune decat daca va privi in urma, isi va repara greselile facute in trecut. Nu toate dar macar cele care pot fi reparate, iar apoi odata ce va avea lectia invatata pe viitor va sti ce greseli sa nu mai faca, astfel practic va avea o viata mai buna.