Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur – Horoscop Luna Octombrie

Horoscopul lunii Octombrie pentru Taur

Luna octombrie va bucura Taurii cu venituri semnificative din primele zile. In data de 1 octombrie, s-ar putea sa va intalniti, de asemenea, cu un prieten vechi despre care nu ati mai stiut nimic de mult timp. In data de 3 octombrie, poate aparea dorinta de a invinui superiorii incompetenti pentru esecurile voastre. O astfel de stare nu contribuie la o munca productiva, asadar, este recomandat sa va mobilizati talentele diplomatice pentru a nu va strica relatiile.

In data de 6 octombrie, pot aparea conflicte in relatiile familiale. Sa nu credeti ca aveti dreptate in toate. Incercati sa fiti cat se poate de obiectivi.

In data de 7 octombrie, Taurii vor reusi sa-si demonstreze profesionalismul intr-o situatie neobisnuita. Aceasta este ziua care marcheaza inceputul unei perioade favorabile pentru orice fel de activitate legata de comunicare: negocieri, intelegeri, stabilirea unor contacte noi (nu numai in afaceri), calatorii, cunostinte noi – totul va promite succes si venituri financiare. Cea mai norocoasa zi poate fi sambata, 8 octombrie. In aceasta zi, totul este posibil pentru Tauri, trebuie numai sa evaluati corect situatia. Daca ziua de 11 octombrie, marti, va va oferi senzatia de bunastare deplina in propria casa, in urmatoarea zi increderea in faptul ca casa voastra este fortareata voastra se va dovedi a fi o iluzie, veti dori sa fugiti de problemele acumulate si veti avea aceasta ocazie.

In perioada cuprinsa intre 12-15 octombrie, Taurii vor trece prin momente grele. Poate fi vorba de o inrautatire a starii de sanatate, oboseala, pretentii prea mari din partea superiorilor si lipsa de bani. Fiti mai indulgenti si mai retinuti in relatiile cu cei din jur. Nu dati vina pe ei pentru toate neplacerile. A doua jumatate a lunii va va oferi destule oportunitati pentru a imbunatati situatia, va trebui sa fiti mai activi.

Norocul ii va insoti pe Tauri incepand cu data de 18 si pana in 20 octombrie. Trebuie sa va grabiti sa profitati de toate perspectivele aparute in afaceri, finante, restabilirea unor relatii intrerupte. Ziua de 20 octombrie poate fi o zi foarte fericita, va poate apropia de indeplinirea dorintelor, trebuie doar sa profitati corect de circumstantele neasteptate.

Cearta cu cineva dintre persoanele apropiate in data de 21 octombrie va va supara foarte tare. Prietenii va vor ajuta sa va ridicati moralul. S-ar putea sa aveti parte si de intalniri romantice. Acest lucru va va reda in totalitate optimismul pierdut. Si pana la sfarsitul lunii, veti avea o dispozitie excelenta si spor in afaceri.


Horoscop Zilnic Octombrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur Octombrie 2Horoscop Zilnic Taur Octombrie
3Horoscop Zilnic Taur Octombrie 4Horoscop Zilnic Taur Octombrie 5 6Horoscop Zilnic Taur Octombrie 7Horoscop Zilnic Taur Octombrie 8Horoscop Zilnic Taur Octombrie 9
10 11Horoscop Zilnic Taur Octombrie 12Horoscop Zilnic Taur Octombrie 13Horoscop Zilnic Taur Octombrie 14Horoscop Zilnic Taur Octombrie 15Horoscop Zilnic Taur Octombrie 16
17Horoscop Zilnic Taur Octombrie 18Horoscop Zilnic Taur Octombrie 19 20Horoscop Zilnic Taur Octombrie 21Horoscop Zilnic Taur Octombrie 22Horoscop Zilnic Taur Octombrie 23Horoscop Zilnic Taur Octombrie
24 25Horoscop Zilnic Taur Octombrie 26 27 28Horoscop Zilnic Taur Octombrie 29Horoscop Zilnic Taur Octombrie 30Horoscop Zilnic Taur Octombrie
31Horoscop Zilnic Taur Octombrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...