Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Taur

In general, luna februarie este o perioada plina de evenimente si agitata, dar in sens bun. In data de 1 februarie poate aparea necesitatea sa mergeti intr-o calatorie sau sa va extindeti cunostintele, lucru ce poate fi numit de asemenea un fel de calatorie. In prima saptamana a lunii, veti reusi sa faceti fata fara sa depuneti prea mult efort oricarei situatii neasteptate la locul de munca. Constientizarea faptului ca sunteti de neinlocuit va poate ameti de cap, dar ratiunea si schimbarile permanente nu va vor lasa sa va relaxati. Veti reusi sa va demonstrati capacitatile profesionale – veti castiga increderea deplina a partenerilor si laudele superiorilor. Zilele de 5 si 8 februarie sunt foarte bune pentru cautarea unui nou loc de munca daca simtiti ca puteti face mai mult.

In data de 7 februarie Taurii vor simti ca dorintele nu se realizeaza mereu cu usurinta. Si nu incercati sa rezolvati probleme importante in aceasta zi. Poate ca ati suparat pe cineva sau poate ca succesele voastre enerveaza multe persoane din jur.

In a doua decada a lunii va veti bucura de noroc si bunastare. In jurul vostru se va crea o atmosfera vioaie. Este posibil sa fiti nevoiti sa va schimbati planurile pentru viitorul apropiat. Astrologii recomanda Taurilor sa se preocupe de starea lor de sanatate in data de 13 februarie. Daca vremea este frumoasa, petreceti mai mult timp in aer liber. In data de 14 februarie puteti prelua initiativa, puteti discuta cu partenerii de afaceri. Toate lucrurile vor merge bine, nu va aparea nici un obstacol.

In data de 16 februarie va veti putea bucura de confortul din casa, veti simti dragostea si sprijinul persoanelor apropiate. Toate neintelegerile si problemele casnice vor fi remediate cu usurinta. Iar ziua de 18 februarie va fi foarte agitata si total imprevizibila. Fiti prudenti in toate.

Ultima saptamana de lucru a aceste luni va fi foare buna, daca nu veti forta lucrurile si nu va veti impune teluri irealizabile luni, in data de 21 februarie. In urmatoarea zi se vor misca lucrurile demult amanate. Veti comunica foarte mult. Toate neintelegerile si contradictiile, pana la procese in instanta, se vor rezolva in favoarea Taurilor. Este recomandat sa va ocupati de chestiunile financiare in data de 25 februarie. In aceasta zi este posibil sa intalniti o cunostinta veche, pe care nu ati vazut-o de mult timp. La sfarsitul saptamanii, in data de 26 si 27 februarie, va puteti relaxa in compania vesela a prietenilor.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Taur Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...