Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2012 - Horoscop Zilnic


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur – Horoscop Luna Februarie 2012

Horoscopul lunii Februarie pentru Taur

In data de 1 februarie, nativii din zodia Taur se vor bucura de venituri dintr-o sursa neasteptata. Ziua de 2 februarie este favorabila pentru intalniri si colaborari in afaceri. Persoanele din jur va vor putea influenta in mod pozitiv viitorul. Este un moment bun pentru calatorii scurte si deplasari. In data de 3 februarie, reprezentantii zodiei Taur trebuie sa dea dovada de prudenta – exista riscul unor accidente la locul de munca, se pot agrava afectiunile cronice. In data de 4 februarie, Taurii se vor bucura de venituri financiare.

In data de 6 februarie, vor aparea neintelegeri in relatiile cu partenerii. Persoanele din jur vor parea stresante. In data de 9 februarie, va asteapta descoperiri surprinzatoare si realizarea unor idei. In data de 11 februarie, va fi greu sa ajungeti la un acord comun cu partenerii. Fiti prudenti cu aparatele electronice.

Si acum, incepe perioada favorabila! In data de 12 februarie, veti fi in centrul atentiei si veti capta privirile celor din jur. Va puteti astepta la venituri financiare in data de 13 februarie. Ziua de 14 februarie este favorabila pentru comunicare, aceasta va fi productiva si benefica pentru viitor. Puteti profita de aceasta sansa, deschizand propria afacere sau participand la o activitate sociala. In data de 16 februarie, veti emana energie si va veti bucura de venituri financiare si realizari. O zi la fel de buna va fi si ziua urmatoare, 17 februarie.

In viitorul apropiat, veti fi pe val. Ziua de 18 februarie este momentul excelent pentru inceperea unor proiecte noi. Acum, va bucurati de aprecierea superiorilor. In data de 20 februarie, vor aparea energia, optimismul, o stare si o dispozitie excelente. Ziua de 22 februarie ar putea deveni ziua indeplinirii dorintelor!

In data de 23 februarie, nativii din zodia Taur vor fi predispusi la raceli, traume si intoxicatii. Ii vor cuprinde oboseala si senzatia ca s-au saturat de toate. In data de 24 februarie, reprezentantii acestei zodii vor fi criticati in continuu de cei din jur. Dar in data de 25 februarie, va veti recapata energia si va veti bucura iarasi de realizari in plan financiar.

In data de 27 februarie, veti reusi sa va consolidati statutul si autoritatea intre colegi si superiori. In ultima zi a lunii, 29 februarie, reprezentantii zodiei Taur vor fi optimisti si dornici de munca. Folositi-va de moment, impartasiti-va ideile cu sefii. Acum, voi conduceti. Totul iese cu usurinta, din prima.


Horoscop Zilnic Februarie 2012

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur Februarie 2Horoscop Zilnic Taur Februarie 3Horoscop Zilnic Taur Februarie 4Horoscop Zilnic Taur Februarie 5
6Horoscop Zilnic Taur Februarie 7 8 9Horoscop Zilnic Taur Februarie 10 11Horoscop Zilnic Taur Februarie 12Horoscop Zilnic Taur Februarie
13Horoscop Zilnic Taur Februarie 14Horoscop Zilnic Taur Februarie 15 16Horoscop Zilnic Taur Februarie 17Horoscop Zilnic Taur Februarie 18Horoscop Zilnic Taur Februarie 19
20Horoscop Zilnic Taur Februarie 21 22Horoscop Zilnic Taur Februarie 23Horoscop Zilnic Taur Februarie 24Horoscop Zilnic Taur Februarie 25Horoscop Zilnic Taur Februarie 26
27Horoscop Zilnic Taur Februarie 28 29Horoscop Zilnic Taur Februarie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...