Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur – Horoscop Luna August

Horoscopul lunii August pentru Taur

Pentru Tauri, luna august va incepe intr-o nota optimista. In data de 1 august, nu refuzati invitatiile neasteptate: va asteapta o seara superba in compania prietenilor si a cunostintelor. Iar in urmatoarea zi, nativii din zodia Taur va trebui sa acorde atentie sanatatii. Ar trebui sa evitati suprasolicitarile de orice fel. V-ar lua destul de mult timp sa va recapatati fortele.

In data de 4 august, este recomandat sa va ocupati de treburile casnice si familiale. Cei care vor sa se apuce de reparatii in viitorul apropiat, ar trebui sa inceapa munca acum. In data de 5 august, colegii va vor aprecia firea intreprinzatoare si capacitatea de a va intelege cu persoane mai putin cunoscute. Veti reusi sa gasiti noi parteneri de afaceri, sunt posibile avansari si negocieri reusite. Incercati sa evitati lamurirea relatiilor cu persoanele apropiate sambata.

In data de 7 august, nu este indicat sa dati bani imprumul nici celor mai apropiati prieteni. Daca exista probleme financiare, acestea vor putea fi rezolvate in data de 8 august. Iar ziua de 10 august ar trebui marcata in calendar cu rosu. Este o zi periculoasa, care va poate pune in situatii neobisnuite.

In data de 11 august, incercati sa amanati calatoriile planificate, iar daca este imposibil s-o faceti, fiti extrem de prudenti pe drum. In data de 13 august, exista riscul sa va stricati relatia cu parintii. Incercati sa amanati intalnirea cu ei pentru cateva zile. Daca nu ati reusit sa evitati cearta, vorbiti despre problemele aparute cu prietenul apropiat: o sa va ajute sa gasiti o solutie pentru remedierea situatiei. Moralul scazut, o stare aproape depresiva ii va dezechilibra pe Tauri in data de 17 august, se stie ca este de fapt o zodie optimista care iubeste viata. Fiti atenti la evenimentele din jur, analizati-le. In aceasta zi, ceva va poate arata calea spre schimbarea propriei firi, a viziunilor asupra vietii.

In data de 19 august, va veti bucura iarasi de o dispozitie buna si noroc. Este o zi deosebit de favorabila pentru activitati intelectuale. Calatoriile in interes de afaceri, din data de 20 august, vor fi reusite. Ultima decada a lunii va fi destul de tensionanta si in plan profesional. Evitati sa va contraziceti cu superiorii in data de 22 august. Incapatanarea va poate afecta cariera.

Fiti atenti la ziua de luna noua – 29 august. Este momentul potrivit pentru planificarea treburilor si acte de caritate. Ultimele zile ale verii vor darui Taurilor o dispozitie romantica.


Horoscop Zilnic August 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Taur August 2Horoscop Zilnic Taur August 3 4Horoscop Zilnic Taur August 5Horoscop Zilnic Taur August 6Horoscop Zilnic Taur August 7Horoscop Zilnic Taur August
8Horoscop Zilnic Taur August 9 10Horoscop Zilnic Taur August 11Horoscop Zilnic Taur August 12 13Horoscop Zilnic Taur August 14
15Horoscop Zilnic Taur August 16 17Horoscop Zilnic Taur August 18 19Horoscop Zilnic Taur August 20Horoscop Zilnic Taur August 21Horoscop Zilnic Taur August
22Horoscop Zilnic Taur August 23Horoscop Zilnic Taur August 24 25Horoscop Zilnic Taur August 26 27Horoscop Zilnic Taur August 28
29Horoscop Zilnic Taur August 30Horoscop Zilnic Taur August 31Horoscop Zilnic Taur August

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...