Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop 2020 Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop 2020 Taur

Previziuni generale

Sobolanul de Metal va aduce imbunatatiri majore in viata personala a Taurilor. Pe langa acestea, Taurii cu siguranta vor avea noroc si pe plan profesional. Anul 2020 este momentul perfect ca Taurul sa incerce sa obtina functia la care a visat de mult. Totodata, in anul Sobolanului de Metal, nativii din zodia Taur vor fi pe punctul sa-si rezolve toate problemele. Va fi mult mai usor sa analizeze si sa puna punctul pe “i” in toate conflictele prelungite si situatiile de viata complicate.

Afaceri, cariera, bani. Sobolanul se va arata deosebit de binevoitor fata de Taurii care activeaza in domeniul educatiei si sanatatii. In ianuarie, evitati orice fel de riscuri. Lunile februarie si martie nu sunt o perioada favorabila pentru schimbarea jobului, ar fi mai bine sa va puneti potentialul in valoare la acelasi loc de munca. In august va fi momentul potrivit sa va impartasiti ideile cu superiorii – vor fi cu siguranta apreciate. In decembrie, s-ar putea sa aveti sansa sa avansati rapid in cariera, dar inainte de asta va trebui sa luati o decizie importanta. Cei mai buni parteneri de afaceri: Varsatorii, Fecioarele si Capricornii.

Viata personala. Nu va ascundeti sentimentele si fiti cat se poate de tandri si afectuosi in acest an. Daca ati hotarat sa va casatoriti, planificati-va nunta in martie sau aprilie – va veti bucura de multa fericire si de o casnicie trainica. Invatati sa cedati, in septembrie si decembrie s-ar putea sa fie nevoie sa o faceti de dragul partenerului. Nativii singuri au cele mai multe sanse sa-si gaseasca sufletul-pereche in iulie si octombrie. Daca aveti sub 30 de ani, cautati-va un partener din zodia Fecioara sau Capricorn, la varsta cuprinsa intre 30-40 de ani va veti intelege foarte bine cu Berbecii si Gemenii, iar la peste 40 de ani indreptati-va atentia asupra Scorpionilor.

Noroc. Anul acesta nimic nu este imposibil! La inceputul anului trebuie sa dati dovada de prudenta, primavara ocupati-va de realizarea proiectelor, iar toamna prindeti inspiratia de aripi.

Sanatate. Atentie la sistemul genitourinar, si aveti grija de ficat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...