Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2016


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop 2016 Taur

Horoscop 2016 Taur. Previziuni generale

Guvernatoarea anului 2016, Maimuta de Foc, va aduce in viata nativilor din zodia Taur schimbari deosebit de favorabile. E clar ca exista putine sanse ca problemele nerezolvate, care persista de ani buni, sa dispara fara urma, dar se anunta progrese semnificative in rezolvarea lor. Gustul succesului va reusi mai mult sa va sperie, decat sa va bucure. Obisnuiti sa cautati un sens ascuns in toate, nu veti putea sa va bucurati pur si simplu de o crestere considerabila a calitatii vietii voastre. In subconstient, veti tot astepta ca cineva sa bata la usa si sa va spuna: “Auzi, ia da-mi norocul inapoi!” Totusi, aceste temeri vor fi total nefondate si, fie ca va place sau nu, succesul si prosperitatea va vor insoti pe parcursul intregului an 2016.

Anul Maimutei de Foc va confirma, in mod repetat, barbatilor din zodia Taur axioma – sexul slab este atras de barbatii duri, laconici, care stau ferm pe picioarele lor si sunt total lipsiti de tendinta spre autocontemplare (probabil, v-ati recunoscut in aceasta descriere). Da, va veti bucura de un succes rasunator la femei! Si pentru a avea un astfel de succes, nu va trebui decat sa fiti voi insiva si sa uitati de orice masti sau roluri. Femeile din zodia Taur urmeaza sa invete multe lucruri in anul 2016. Veti afla ce inseamna succesul si cat de molipsitoare poate fi boala vedetelor. Odata ce veti deveni celebre (fie si la o scara destul de modesta), nu uitati de oamenii, care v-au fost alaturi inainte de acest salt.

Horoscop Taur 2016: Dragoste

Viata personala a Taurilor va fi plina de evenimente memorabile, dramatice si total imprevizibile. Daca nu aveti un partener de viata permanent, in anul Maimutei de Foc veti strabate tot drumul “intalnire – atractie – curtare – relatie – casatorie”. Surprinzator este faptul ca o relatie construita atat de brusc va fi deosebit de trainica si fericita! Taurii casatoriti se vor bucura in anul 2016 de o multime de momente romantice, dar inainte sa luati cu partenerul decizia de a va revigora relatia, se va intampla ceva iesit din comun (nu este exclus ca unul dintre parteneri sa cedeze unei aventuri trecatoare, se poate produce un conflict major sau un alt eveniment de forta majora).

Horoscop 2016 Taur: Cariera, afaceri si bani

Anul Maimutei va fi pentru Tauri o perioada linistita pe plan financiar. Va veti primi venitul obisnuit, nici mai mult, nici mai putin. In timpul guvernarii Maimutei de Foc, veti incerca de cateva ori sa va majorati bugetul cu ajutorul unor scheme de imbogatire rapida, dar aceste incercari se vor solda cu un esec total sau partial. Nu va agravati situatia cu tendinta spre cheltuieli neprogramate. Gestionati-va banii cu grija, planificati cu atentie fiecare achizitie majora (atunci Maimuta va va aprecia ratiunea si va inceta sa va zapaceasca cu capriciile sale).

In cariera Taurilor, in anul 2016 vor avea loc doar schimbari pozitive. Cu toate acestea, deocamdata e prea devreme sa spunem ca veti reusi sa ocupati o functie de conducere sau veti obtine o majorare a salariului. Principalele lucruri, pe care le veti dobandi in anul Maimutei de Foc, sunt o incredere in sine foarte crescuta, cresterea profesionalismului si aparitia in sufletele voastre a dorintei de a conduce. Nu veti mai fi inclusi in categoria executantilor docili ai ordinelor date de superiori. Din acest moment si pentru totdeauna veti fi la serviciu o veriga importanta, fara de care nu se pot dezbate probleme importante.

Horoscop Taur 2016: Sanatate

In anul 2016, sanatatea va constitui inca un motiv de mandrie pentru Tauri. Schimbarile pozitive in viata vor avea un efect foarte benefic asupra voastra, de aceea veti deveni nu doar si mai atractivi din punct de vedere fizic, dar si mai rezistenti la afectiuni psihosomatice, raceli si alte boli.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...