Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2015


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop 2015 Taur

Horoscop 2015 Taur. Previziuni generale

Taurii sunt norocosi: caracterul lor se va afla in deplina armonie cu atmosfera generala a anului 2015, ceea ce inseamna ca anul 2015 va fi pentru ei o perioada promitatoare si pozitiva! Pe parcursul intregului an al Caprei de Lemn, Taurii se vor simti confortabil, vor fi siguri pe ei, iar influenta lor asupra celor din jur va creste semnificativ.

Orice nativ din zodia Taur poate constata cu surprindere ca cei din jur il simpatizeaza neconditionat. Prietenii, colegii, chiar si superiorii ii vor sustine pe Tauri in anul 2015 nu numai in lucruri marunte. Astrele ii sfatuiesc pe Tauri sa foloseasca acest lucru in avantajul lor: anul este favorabil pentru gasirea unor prieteni noi, avansare in cariera, imbunatatirea relatiilor cu partenerii sau cucerirea persoanei iubite.

Un alt lucru important pentru Tauri va fi faptul ca, in anul 2015, ei vor reusi sa se concentreze asupra treburilor lor si nimic nu le va distrage atentia. Urmarindu-si cu perseverenta obiectivele, Taurii pot realiza multe. Calitatile Taurilor, precum practicitatea, harnicia si capacitatea de a gasi interese comune, le vor fi de mare ajutor in anul 2015, deschizand in fata lor inimile oamenilor si o multime de oportunitati.

Horoscop 2015 Taur: Dragoste

Daca in anul 2015 Taurii nu vor castiga renumele de seducatori experimentati, va fi doar pentru ca nu vor! In rest, au tot ce este necesar pentru asta. Cu toate acestea, in anul Caprei de Lemn, Taurii vor prefera o relatie bazata pe sentimente sincere si constanta in dragoste.

In anul 2015, Taurii vor reusi mult mai usor sa impresioneze, sa lege o relatie romatica si sa seduca, dar particularitatea vietii lor personale consta in faptul ca Taurii vor prefera sa fie cu persoana, cu care au nu numai o legatura amoroasa, dar si una spirituala si intelectuala.

Anume din acest motiv, o intalnire romantica poate sa duca in anul 2015 la o relatie de lunga durata. Taurii, care si-au gasit deja jumatatea, vor avea ocazia sa-si consolideze relatia, sa faca un copil sau sa se casatoreasca.

Horoscop 2015 Taur: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, in fata Taurilor se vor deschide cele mai greu de deschis usi! Anul Caprei de Lemn le va creste capacitatea de a se intelege cu cei din jur. Datorita acestei calitati, Taurii vor reusi sa cunoasca persoane utile, sa castige autoritate in ochii superiorilor si colegilor, sa avanseze pe plan profesional, sa incheie contracte profitabile, si toate acestea – fara prea mult efort.

In 2015, calitatile Taurilor, precum perseverenta, harnicia, capacitatea de a vorbi in limba faptelor si a cifrelor, le vor aduce succes in afaceri si cariera. Anul Caprei de Lemn ii poate ajuta pe nativii din zodia Taur sa-si deschida propria afacere, sa gaseasca parteneri de incredere si sustinatori influenti, sa incheie contracte valoroase, sa obtina o functie prestigioasa sau sa-si mareasca veniturile. Cu alte cuvinte, pe plan profesional, anul 2015 le ofera Taurilor posibilitatea de a se concentra asupra muncii si de a-si realiza practic orice vis!Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...